Boka tid

Boka enkelt din tid för naprapatbehandling och träning via vårt bokningssystem. När det gäller förfrågan om STAC Custom Made, STAC Kost- och Livsstilskonsultation m fl tjänster ringer du på 0457-462020 eller mailar på info@stac.nu.

OBS!  Avbokning skall ske senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras fullt pris.

Boka tid på STAC Ronneby

Prislista

Delbetalning

Ni är många som efterfrågat en möjlighet att delbetala era utbildningssatsningar hos oss på STAC och nu finns den möjligheten genom vårt samarbete med HumanFinans.

Human Konto

Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta! I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t ex låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i 12 eller 24 månader.

Öppettider

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning

 

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning finns sedan hösten 2016 på Emaljervägen 7 i Ronneby. STAC I & N är öppet för dig som bokat tid för naprapatbehandling eller personlig träning.
Kontakta oss på 0457-462020 eller info@stac.nu så svarar vi så fort vi kan:).

STAC Academy är vår utbildningsdel där vi erbjuder några av marknadens bästa utbildningar för tränare och terapeuter. Här kan du läsa mer om våra utbildningar, http://www.stac.nu/stac-division/stac-academy/
A
nmälan el frågor om utbildningar skickar du in på info@stac.nu.

Hjärtligt välkommen till STAC Academy!!

STAC Screening Light

Kom igång med rätt träning för dig!

Har du tränat länge på samma sätt och det har inte givit några resultat? Har du ont i ett knä eller en rygg som gör att du inte kommer vidare som du vill? Vi är alla olika och behöver individuellt utformade program för att utvecklas på bästa sätt utan att dra på oss skador.

Våra personliga tränare och coacher börjar alla samarbeten med en kund med en noggrann screening av förmågan att tåla träning, fysiska tillkortakommanden och slutligen förmågan att utveckla stabilitet, kraft och balans i tre olika plan.
Genom en STAC Screening Light får du kunskap om dina brister och styrkor och kan bli starkare och få mer energi i vardagen.

STAC Screening light innehåller:

  • En screening/undersökning av din flexibilitet, styrka, stabilitet, kraft och balans.
  • Du får ett individuellt utformat stretch- och styrkeprogram.
  • Kort visning av stretch och övningar som ingår i programmet.

Vill du boka en uppföljning där du får guidning till nästa steg kan du boka det direkt.

På STAC har vi också ett uppföljningspass varje tisdag kl. 16.00-17.00 då alla som har ett STAC program kan komma och få hjälp och instruktion.

Boka gärna tid direkt på vår hemsida eller maila info@stac.nu eller ring 0457-46 20 20.