Boka tid

Boka enkelt din tid för naprapatbehandling och träning via vårt bokningssystem. När det gäller förfrågan om STAC Custom Made, STAC Kost- och Livsstilskonsultation m fl tjänster ringer du på 0457-462020 eller mailar på info@stac.nu.

OBS!  Avbokning skall ske senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras fullt pris.

Boka tid på STAC Ronneby

Prislista

Delbetalning

Ni är många som efterfrågat en möjlighet att delbetala era utbildningssatsningar hos oss på STAC och nu finns den möjligheten genom vårt samarbete med HumanFinans.

Human Konto

Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta! I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t ex låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i 12 eller 24 månader.

Öppettider

  • Måndag: 08:00-17:00
  • Tisdag: 08:00-17:00
  • Onsdag: 08:00-17:00
  • Torsdag: 08:00-17:00
  • Fredag: 08:00-17:00
  • Lördag: Ej bemannat
  • Söndag: Ej bemannat

Öppettider för medlemmar

Medlemmar som har entrétag kommer in på STAC följande öppettider fram t o m den 31/8: Måndag-Söndag kl. 06.00-21.30. Därefter är STAC stängt på Fridhemsvägen 15 men öppnar snart i nya lokaler, info kommer inom kort:)

Bemannade öppettider från  08:00 till 17:00 måndag till fredag t o m 31/8.

 

STAC PAD

Öka kvalitet, effektivitet och lönsamhet med STAC PAD som verktyg i din verksamhet!

Sex fördelar med STAC PAD

1. Administrationsdel för klienthantering, persondata, uppföljning och delning av klienter.
2. Professionell genomgående design, flöde och funktion. Inget extra, bara det som ska vara där.
3. Enklare att sälja en kvalitativ tjänst istället för att debitera per timme. Ger bättre lönsamhet!
4. STAC PAD användare kan kommunicera med varandra i ett gemensamt nätverk, vilket underlättar allt från frågor och informationsutbyte till slussning av klienter.
5. STAC PAD fungerar från enklaste screening och programdesign för rehab och träning till det mest komplexa idrottsupplägget med multipla enskilda program och varierande periodiseringar.
6. På en träningsanläggning/gym får man ett kvalitetssäkringssystem som ger trygghet både åt anläggningen och kunden. Alla arbetar enligt samma metod och på samma sätt.

Och sist men inte minst så blir ditt arbete mycket roligare då du med färre administrationstimmar ändå har bättre uppföljning, bättre resultat och nöjdare klienter!

Är du intresserad av STAC PAD för din verksamhet? Kontakta Cecilia Wulfing Dettner via info@stac.nu. Läs gärna mer på www.stacpad.com