Boka tid

Boka enkelt din tid för naprapatbehandling och träning via vårt bokningssystem. När det gäller förfrågan om STAC Custom Made, STAC Kost- och Livsstilskonsultation m fl tjänster ringer du på 0457-462020 eller mailar på info@stac.nu.

OBS!  Avbokning skall ske senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras fullt pris.

Boka tid på STAC Ronneby

Prislista

Delbetalning

Ni är många som efterfrågat en möjlighet att delbetala era utbildningssatsningar hos oss på STAC och nu finns den möjligheten genom vårt samarbete med HumanFinans.

Human Konto

Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta! I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t ex låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i 12 eller 24 månader.

Öppettider

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning

 

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning finns sedan hösten 2016 på Emaljervägen 7 i Ronneby. STAC I & N är öppet för dig som bokat tid för naprapatbehandling eller personlig träning.
Kontakta oss på 0457-462020 eller info@stac.nu så svarar vi så fort vi kan:).

STAC Academy är vår utbildningsdel där vi erbjuder några av marknadens bästa utbildningar för tränare och terapeuter. Här kan du läsa mer om våra utbildningar, http://www.stac.nu/stac-division/stac-academy/
A
nmälan el frågor om utbildningar skickar du in på info@stac.nu.

Hjärtligt välkommen till STAC Academy!!

Screening

ALLT KAN BLI BÄTTRE, MEN VI MÅSTE VETA VAD!

Vi börjar alla samarbeten med en kund med en noggrann screening av förmågan att tåla träning, fysiska tillkortakommanden och slutligen förmågan att utveckla stabilitet, kraft och balans i tre olika plan motsvarande den miljö klienten ska verka i. Inriktningen på just din screening styrs till viss del av din målsättning, din idrott eller ditt yrke, och den omfattning av coachning du önskar.

Utvalda övningar för att kroppen ska adaptera till olika belastningar beroende kravspecifikation och målsättning.

Utvalda övningar för att kroppen ska adaptera till olika belastningar beroende kravspecifikation och målsättning.

Ett testbatteri ska spegla det som är viktigt att testa på den man testar och den kravspecifikation som avgör vad denna individ ska prestera. När kunskapsmassan ökar, förändras eller förutsättningarna förändras i kravspecifikationerna, måste testbatteriet anpassas/modifieras för att suga upp denna förändring, annars mäter vi inte det vi vill mäta och kan således inte utvärdera det vi ville veta.

I STAC Metoden är den individuella screeningen avgörande för att kunna ta fram rätt ”recept”, genom programdesign och periodisering, för att nå mål och krav för den önskade idrotten eller yrket.

stac_pad1_screening