Boka tid

Boka enkelt din tid för naprapatbehandling och träning via vårt bokningssystem. När det gäller förfrågan om STAC Custom Made, STAC Kost- och Livsstilskonsultation m fl tjänster ringer du på 0457-462020 eller mailar på info@stac.nu.

OBS!  Avbokning skall ske senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras fullt pris.

Boka tid på STAC Ronneby

Prislista

Delbetalning

Ni är många som efterfrågat en möjlighet att delbetala era utbildningssatsningar hos oss på STAC och nu finns den möjligheten genom vårt samarbete med HumanFinans.

Human Konto

Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta! I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t ex låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i 12 eller 24 månader.

Öppettider

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning

 

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning finns sedan hösten 2016 på Emaljervägen 7 i Ronneby. STAC I & N är öppet för dig som bokat tid för naprapatbehandling eller personlig träning.
Kontakta oss på 0457-462020 eller info@stac.nu så svarar vi så fort vi kan:).

STAC Academy är vår utbildningsdel där vi erbjuder några av marknadens bästa utbildningar för tränare och terapeuter. Här kan du läsa mer om våra utbildningar, http://www.stac.nu/stac-division/stac-academy/
A
nmälan el frågor om utbildningar skickar du in på info@stac.nu.

Hjärtligt välkommen till STAC Academy!!

Periodisering

Vecka för vecka.

Periodisering betyder långtidsplanering av din träning, livsstil och kosthållning. För att bygga en hållbar fysik krävs just att man tränar kontinuerligt, systematiskt och med personligt anpassade program över en längre tidsperiod. På vårt språk kallar vi detta periodisering av träning. Periodisering av träning är en konstart som alltid är under utveckling hos oss på STAC. Det finns mängder av duktiga tränare och fyscoacher att lära och inspireras av i världen. Vi både lär av och samarbetar med ett flertal av världens främsta.På STAC jobbar vi långsiktigt med våra medlemmar, klienter och atleter. I STAC Metoden ingår screening, rehabilitering, uppbyggnads- och grenspecifik träning, vi designar hela den viktiga uppbyggnadsperioden, hela tävlingsperioden och hela år av uppbyggnads- och högsäsongsträning för att våra kunder ska uppnå sina mål och drömmar.

Varje del av ett träningsupplägg är en hel vetenskap i sig. En vetenskap som vi på STAC jobbar med dagligen för en mängd olika idrotter, yrken och rehabiliteringsfall. När man bokar en STAC Custom Made, är exempelvis programmet man får efteråt, en periodisering av träning de första 4-6 veckorna.

För den som är intresserad av att lära sig mer om hela tränaryrket och även periodisering är STAC Elittränarutbildningen ett bra val.