Boka tid

Boka enkelt din tid för naprapatbehandling och träning via vårt bokningssystem. När det gäller förfrågan om STAC Custom Made, STAC Kost- och Livsstilskonsultation m fl tjänster ringer du på 0457-462020 eller mailar på info@stac.nu.

OBS!  Avbokning skall ske senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras fullt pris.

Boka tid på STAC Ronneby

Prislista

Delbetalning

Ni är många som efterfrågat en möjlighet att delbetala era utbildningssatsningar hos oss på STAC och nu finns den möjligheten genom vårt samarbete med HumanFinans.

Human Konto

Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta! I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t ex låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i 12 eller 24 månader.

Öppettider

  • Måndag: 08:00-17:00
  • Tisdag: 08:00-17:00
  • Onsdag: 08:00-17:00
  • Torsdag: 08:00-17:00
  • Fredag: 08:00-17:00
  • Lördag: Ej bemannat
  • Söndag: Ej bemannat

Öppettider för medlemmar

Medlemmar som har entrétag kommer in på STAC följande öppettider fram t o m den 31/8: Måndag-Söndag kl. 06.00-21.30. Därefter är STAC stängt på Fridhemsvägen 15 men öppnar snart i nya lokaler, info kommer inom kort:)

Bemannade öppettider från  08:00 till 17:00 måndag till fredag t o m 31/8.

 

Genom en STAC Custom Made "din Idrott" får du en individuell screening, analys, programdesign och periodisering som ger dig receptet för din utveckling mot dina mål.

Elitidrott

Utnyttja HELA din potential!

Om du vill nå din fulla potential, räcker det inte med att köpa ett gymkort och börja dra i maskinerna under lågsäsongen! Det räcker heller inte att erhålla ett standardiserat träningsprogram på ditt lokala gym eller att lite oplanerat lyfta vikter vid sidan av fotbollsplanen eller friidrottsarenan.

BÖRJA MED EN STAC CUSTOM MADE ”din idrott”
Det krävs en riktad screening, en professionell analys, riktade tester och en kravspecifikation för vad du vill uppå, för att kunna skapa ett träningsupplägg som adresserar det som bör adresseras. På STAC har de flesta rekordsagor börjat med tjänsten STAC Custom Made ”din idrott”.

Efter en STAC Custom Made ”din idrott”, skapar din coach på STAC en professionell och individuellt designad programdesign och träningsperiodisering. Det kvittar om du vill göra en screening för att du är skadad, komma igång med träning eller optimera din träning inför nästa högsäsong, STAC Custom Made ”din idrott” är ju grenanpassad och påvisar de brister och styrkor som finns i förhållande till vad som krävs!

Hur går en STAC Custom Made till då?

  • Vi screenar av din kropp, dvs kollar din flexibilitet, bålstabilitet, mobilitet och styrka i tre plan i förhållande till vad som krävs för ”din idrott”.
  • Vi testar även några av de viktigaste biomotoriska variablerna för din idrott. T ex styrka och balans, maxstyrka utan tidskrav, kraftutveckling i förhållande till hastighet och tid, poweruthållighet, anaerob uthållighet etc.
  • Vi designar ett individuellt träningsprogram och periodiseringsförslag, som adresserar allt från den flexibilitet, mobilitet och balans till styrka och stabilitet du initialt bör adressera för att ta första steget mot dina mål och dina drömmar. För priser gå till STAC Prislista