Boka tid

Boka enkelt din tid för naprapatbehandling och träning via vårt bokningssystem. När det gäller förfrågan om STAC Custom Made, STAC Kost- och Livsstilskonsultation m fl tjänster ringer du på 0457-462020 eller mailar på info@stac.nu.

OBS!  Avbokning skall ske senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras fullt pris.

Boka tid på STAC Ronneby

Prislista

Delbetalning

Ni är många som efterfrågat en möjlighet att delbetala era utbildningssatsningar hos oss på STAC och nu finns den möjligheten genom vårt samarbete med HumanFinans.

Human Konto

Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta! I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t ex låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i 12 eller 24 månader.

Öppettider

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning

 

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning finns sedan hösten 2016 på Emaljervägen 7 i Ronneby. STAC I & N är öppet för dig som bokat tid för naprapatbehandling eller personlig träning.
Kontakta oss på 0457-462020 eller info@stac.nu så svarar vi så fort vi kan:).

STAC Academy är vår utbildningsdel där vi erbjuder några av marknadens bästa utbildningar för tränare och terapeuter. Här kan du läsa mer om våra utbildningar, http://www.stac.nu/stac-division/stac-academy/
A
nmälan el frågor om utbildningar skickar du in på info@stac.nu.

Hjärtligt välkommen till STAC Academy!!

Real Training

RÄTT TRÄNING FÖR RÄTT PERSON

I STAC Metoden har vi utvecklat en process där professionell screening, analys, programdesign och periodisering av träning går hand i hand. Målet är att steg för steg bygga vidare på det som den enskilda individen behöver för att prestera det hon vill inom en viss framtid, oavsett idrott eller yrke.

”Korrektiv och funktionell träning” är INTE en träningsform eller ett visst träningspass, det är helt enkelt ”den träning du behöver för att fixa till dina luckor och nå dina mål”. Även elitidrottaren behöver hjälp att bygga från den nivå som han eller hon befinner sig på, oavsett vad man tror att man befinner sig. Att screena, analysera och starta från rätt nivå för att nå sina mål, ingår som en del i det vi kallar STAC Metoden.

Vad menas då med korrektiv och funktionell träning?

  • Korrektiv träning är en benämning vi använder för att beskriva att klienten är inne i en inledande fas där de övningar och tekniker som lärs ut korrigerar stora luckor eller det som brister mest i någons hållning, flexibilitet, muskelbalans, inre- och yttre bålstabilitet m.m.
  • Funktionell träning är egentligen ett övergripande uttryck för den träning som genererar det man vill bygga upp eller prestera för en viss individ eller ett visst syfte. Ofta i faserna efter att den korrektiva träningen lagt en grund att bygga vidare på.