Boka tid

Boka enkelt din tid för naprapatbehandling och träning via vårt bokningssystem. När det gäller förfrågan om STAC Custom Made, STAC Kost- och Livsstilskonsultation m fl tjänster ringer du på 0457-462020 eller mailar på info@stac.nu.

OBS!  Avbokning skall ske senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras fullt pris.

Boka tid på STAC Ronneby

Prislista

Delbetalning

Ni är många som efterfrågat en möjlighet att delbetala era utbildningssatsningar hos oss på STAC och nu finns den möjligheten genom vårt samarbete med HumanFinans.

Human Konto

Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta! I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t ex låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i 12 eller 24 månader.

Öppettider

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning

 

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning finns sedan hösten 2016 på Emaljervägen 7 i Ronneby. STAC I & N är öppet för dig som bokat tid för naprapatbehandling eller personlig träning.
Kontakta oss på 0457-462020 eller info@stac.nu så svarar vi så fort vi kan:).

STAC Academy är vår utbildningsdel där vi erbjuder några av marknadens bästa utbildningar för tränare och terapeuter. Här kan du läsa mer om våra utbildningar, http://www.stac.nu/stac-division/stac-academy/
A
nmälan el frågor om utbildningar skickar du in på info@stac.nu.

Hjärtligt välkommen till STAC Academy!!

Referenser

”Mitt innerliga råd till alla som vill bli högpresterande inom någon idrott är att vända sig till STAC. Dom gör skillnad och deras otroliga kunskap kommer att utveckla er steg för steg mot toppen oavsett vilket ert nuvarande utgångsläge är. Bred kompetens av sällan skådat slag och en världsledande spets, det är STAC för mig och allt under samma tak i Nordens bästa träningsanläggning!”

Jimmy Lidberg OS-Brons 2012 Grekisk Romersk Brottning

 

”Det jag gillar med STAC och STAC Metoden är helhetstänket med noggrann screening och specifika träningsupplägg samt kost och allt vad det innebär för bättre hälsa och prestation. Detta har varit väldigt viktiga verktyg för mig och min satsning och har bland annat lett till JVM guld, JEM guld och svenskt rekord i spjut”

Sofi Flink, Spjutkastning

JVM-Guld, JEM-Guld, Svenskt rekord

 

”Joakim Dettner och STAC Metoden är den bäst bevarade hemligheten i svensk fysträning! Men inte länge till när nu ryktet om deras unika koncept sprider sig som en löpeld. Jag är så glad att jag fick möjlighet att för  flera år sedan ta del av deras holistiska grepp på träning, prestation,  kost, funktionalitet och hälsa. Jag vill påstå att Joakim Dettner är den  mest kompetenta och intressanta fystränaren i Sverige idag med ett  välutvecklat tänk som inte bara täcker träningen utan också den  långsiktiga hälsan och utvecklingen som idrottsman och människa”

Jonas Colting, triathlon, 18 år som professionell

4 VM- och EM-medaljer, långdistans
2 segrar Ultraman World Championships
3 segrar Ö till Ö
5 SM-guld

 

”På STAC lärde jag mig hur viktigt det är att hand om hela sin kropp. Vad som verkligen krävs för att vara förberedd för Elitidrott. Med hjälp av Jocke Dettner och STAC Metoden så har jag kunnat spela stora matcher mot Milan på San Siro och mot Juventus på Juve Stadium. Jag blev av med mina skadeproblem i baksida lår. Och nu fortsätter resan! Med STAC-lärdom i både huvud och kroppen!”

Moestafa El Kabir, BK Häcken, Allsvenskan. F.d Cagliari Calcio, Serie A

 

GULDEKEN – Bästa Uppstickare i Blekinge 2013 – STAC AB

”Årets pristagare har målmedvetet och envist byggt upp en erkänd verksamhet med människan i fokus. På ett innovativt sätt har företaget utvecklat ett koncept som fått såväl vardagsmotionärer som elitidrottare att uppnå sina mål. Företaget har genom sitt arbete satt Blekinge och Ronneby på kartan och sticker verkligen upp med visionen att bli världsledande. Guldeken för Bästa uppstickare är: STAC AB, Scandinavian Top
Athletic Center.”

GULDEKEN – Blekinges näringslivsgala