Boka tid

Boka enkelt din tid för naprapatbehandling och träning via vårt bokningssystem. När det gäller förfrågan om STAC Custom Made, STAC Kost- och Livsstilskonsultation m fl tjänster ringer du på 0457-462020 eller mailar på info@stac.nu.

OBS!  Avbokning skall ske senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras fullt pris.

Boka tid på STAC Ronneby

Prislista

Delbetalning

Ni är många som efterfrågat en möjlighet att delbetala era utbildningssatsningar hos oss på STAC och nu finns den möjligheten genom vårt samarbete med HumanFinans.

Human Konto

Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta! I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t ex låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i 12 eller 24 månader.

Öppettider

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning

 

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning finns sedan hösten 2016 på Emaljervägen 7 i Ronneby. STAC I & N är öppet för dig som bokat tid för naprapatbehandling eller personlig träning.
Kontakta oss på 0457-462020 eller info@stac.nu så svarar vi så fort vi kan:).

STAC Academy är vår utbildningsdel där vi erbjuder några av marknadens bästa utbildningar för tränare och terapeuter. Här kan du läsa mer om våra utbildningar, http://www.stac.nu/stac-division/stac-academy/
A
nmälan el frågor om utbildningar skickar du in på info@stac.nu.

Hjärtligt välkommen till STAC Academy!!

Det finns något som är viktig för alla när det gäller maten vi äter. Det är kvalitet och näringsinnehåll. Proportioner, mängd och vilka råvaror som är bäst för dig avgörs av ditt ursprung. Vi är alla olika!

Kostföreläsningar

Det är många larm om vad som är bra och dålig mat, vilken mat du inte ska äta om du vill gå ner i vikt, hur farligt det är med vissa matvaror för kolesterolet eller blodsockret etc. Det är inte konstigt att man blir förvirrad. Det vi har sett på STAC är att det viktigaste att förmedla är att du kan lära dig vad som fungerar bäst för dig. Vi vill att du ska hitta dina nycklar till energi, välmående och bättre prestation utan att behöva lyssna till alla larm hit och dit. Av den anledningen håller vi ett antal kost- och livsstilsföreläsningar varje år, vi erbjuder även en tjänst som heter STAC Kost- och Livsstilskonsultation som många av våra idrottare har kompletterat med.

Vi kommer även ut till företag och skolor och föreläser. Är du intresserad av en kost- och livsstilsföreläsning är det bara att kontakta oss på 0457-462020 eller på info@stac.nu. Välkommen!