Boka tid

Boka enkelt din tid för naprapatbehandling och träning via vårt bokningssystem. När det gäller förfrågan om STAC Custom Made, STAC Kost- och Livsstilskonsultation m fl tjänster ringer du på 0457-462020 eller mailar på info@stac.nu.

OBS!  Avbokning skall ske senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras fullt pris.

Boka tid på STAC Ronneby

Prislista

Delbetalning

Ni är många som efterfrågat en möjlighet att delbetala era utbildningssatsningar hos oss på STAC och nu finns den möjligheten genom vårt samarbete med HumanFinans.

Human Konto

Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta! I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t ex låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i 12 eller 24 månader.

Öppettider

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning

 

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning finns sedan hösten 2016 på Emaljervägen 7 i Ronneby. STAC I & N är öppet för dig som bokat tid för naprapatbehandling eller personlig träning.
Kontakta oss på 0457-462020 eller info@stac.nu så svarar vi så fort vi kan:).

STAC Academy är vår utbildningsdel där vi erbjuder några av marknadens bästa utbildningar för tränare och terapeuter. Här kan du läsa mer om våra utbildningar, http://www.stac.nu/stac-division/stac-academy/
A
nmälan el frågor om utbildningar skickar du in på info@stac.nu.

Hjärtligt välkommen till STAC Academy!!

Metabolisk Typning

DU MÅR SOM DU ÄTER

Metabolisk typning är ett samlingsbegrepp för den dynamiska process i dina celler, organsystem och din kropp som styr vilken mat du behöver för att prestera på topp och må bra. Alla vet att haren inte har samma metaboliska typ som räven och det är samma sak med oss människor.

Vilken metabolisk typ du är och vad just du bör äta styrs till stor del av dina förfäders anpassning till klimat, växt- och djurliv. Precis som för alla andra djurarter är det egentligen ganska självklart vad man ska äta. Vi måste bara lära oss lyssna på vår egen kropp och förstå vad våra celler behöver. Vi har alla olika energi- och näringskrav från våra celler, dvs. olika text på insidan av våra cellers tanklock.

På STAC designar vi inte bara unika upplägg för träning och periodisering för din fysiska kropp och din unika idrott eller yrke. Vi screenar även din metaboliska typ och ger dig möjligheten att anpassa din kost därefter. Om våra atleter inte äter enligt sin metaboliska typ, kvittar det hur bra träningsupplägget är, effekten blir klart sämre.

Bästa sättet att ta reda på vad som funkar absolut bäst för dig är att göra en STAC Kost och Livsstilskonsultation.

Här kan du hämta hem vår kost artikel som handlar om metabolisk typning.