Boka tid

Boka enkelt din tid för naprapatbehandling och träning via vårt bokningssystem. När det gäller förfrågan om STAC Custom Made, STAC Kost- och Livsstilskonsultation m fl tjänster ringer du på 0457-462020 eller mailar på info@stac.nu.

OBS!  Avbokning skall ske senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras fullt pris.

Boka tid på STAC Ronneby

Prislista

Delbetalning

Ni är många som efterfrågat en möjlighet att delbetala era utbildningssatsningar hos oss på STAC och nu finns den möjligheten genom vårt samarbete med HumanFinans.

Human Konto

Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta! I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t ex låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i 12 eller 24 månader.

Öppettider

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning

 

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning finns sedan hösten 2016 på Emaljervägen 7 i Ronneby. STAC I & N är öppet för dig som bokat tid för naprapatbehandling eller personlig träning.
Kontakta oss på 0457-462020 eller info@stac.nu så svarar vi så fort vi kan:).

STAC Academy är vår utbildningsdel där vi erbjuder några av marknadens bästa utbildningar för tränare och terapeuter. Här kan du läsa mer om våra utbildningar, http://www.stac.nu/stac-division/stac-academy/
A
nmälan el frågor om utbildningar skickar du in på info@stac.nu.

Hjärtligt välkommen till STAC Academy!!

Naturliga, ekologiska råvaror är bästa grunden för en hälsosam och välmående individ.

Real Food

DET ÄR SKILLNAD PÅ MAT OCH MAT (OCH HUR DEN PÅVERKAR JUST DIG)

Vi är i grunden fortfarande samma människa som jagade och samlade sin mat för att överleva ett hårt klimat. Vi kan inte springa ifrån vårt ursprung, vår genetiska kod som avgör vad som är rätt bränsleblandning för mig. Därför mår vi fortfarande bäst när vi äter så naturlig mat som möjligt. Människan är allätare, det är därför vi har de tänder vi har och magsyran kan bryta ner både animaliskt protein och dra näring ur nötter och rötter.

Vi har tyvärr med dagens livsstil kommit långt ifrån oss själva och hur vi är byggda för att fungera optimalt. På STAC hjälper vi dig att återfå kontakt med dig själv genom att guida till den mat och livsstil som låter dig vara ditt bästa jag och nå dina drömmar och mål. Vi arbetar med metabolisk typning vilket är ett annat namn för individuell anpassning av din bränsleblandning. Vi är noga med att bilen behöver rätt bränsle för att fungera optimalt, detsamma gäller för oss människor!

Är du intresserad av att ta reda på hur du fungerar och vad som är optimalt för dig har vi tjänsten STAC Kost- och livsstilskonsultation.
Ring oss eller maila för mer information, 0457-462020 eller info@stac.nu. Hjärtligt välkommen!