Boka tid

Boka enkelt din tid för naprapatbehandling och träning via vårt bokningssystem. När det gäller förfrågan om STAC Custom Made, STAC Kost- och Livsstilskonsultation m fl tjänster ringer du på 0457-462020 eller mailar på info@stac.nu.

OBS!  Avbokning skall ske senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras fullt pris.

Boka tid på STAC Ronneby

Prislista

Delbetalning

Ni är många som efterfrågat en möjlighet att delbetala era utbildningssatsningar hos oss på STAC och nu finns den möjligheten genom vårt samarbete med HumanFinans.

Human Konto

Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta! I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t ex låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i 12 eller 24 månader.

Öppettider

  • Måndag: 08:00-17:00
  • Tisdag: 08:00-17:00
  • Onsdag: 08:00-17:00
  • Torsdag: 08:00-17:00
  • Fredag: 08:00-17:00
  • Lördag: Ej bemannat
  • Söndag: Ej bemannat

Öppettider för medlemmar

Medlemmar som har entrétag kommer in på STAC följande öppettider fram t o m den 31/8: Måndag-Söndag kl. 06.00-21.30. Därefter är STAC stängt på Fridhemsvägen 15 men öppnar snart i nya lokaler, info kommer inom kort:)

Bemannade öppettider från  08:00 till 17:00 måndag till fredag t o m 31/8.

 

Balans

HUR SKAPAR VI BALANS? HUR VET JAG VAD SOM ÄR BALANS FÖR MIG?

Inom den holistiska medicinen, stoppar man inte i sig medicin så fort man får ont någonstans. Man tar reda på vad som orsakar symtomen, man tar reda på vad som är det effektiva orsakskomplexet bakom ens besvär eller symtom.

Din ryggvärk t ex kan bero på dålig flexibilitet, hållning, stabilitet eller invärtes ohälsa. Ryggvärk kan ha en så uppfattningsmässigt perifer delorsak som retning/inflammation i dina tarmar. Detta kan i sin tur bero på att du stoppar i dig fel mat eller mat du inte tål. Anledningen till att man tröstäter eller fortsätter att äta sådant man vet att man inte mår bra av kan i sin tur kan bero på att du inte mår bra i själen eller fastnat i ett visst beteende. Magsårsmedicin och huvudvärkstabletter blir då bara en vilsen skrapning på utan, en bedräglig lindring och en ursäkt för att inte ta reda på hur din kropp mår egentligen och varför.

Det är kanske dina livsstilsval och dagliga kost som är boven. Du kanske inte riktigt lever det liv du ville eller tränar av fel anledning. Eller så handlar det om att du måste stanna upp och andas då och då. Meditera eller bara lära dig träffa dig själv lite oftare. När du bestämt dig för att göra något åt orsakerna bakom dina besvär, förändra ditt liv från grunden och leva ett friskare och roligare liv har vi på STAC sätt att hjälpa dig bena ut orsakskomplexet bakom din obalans i livet.

På STAC kan du boka konsultation med en erfaren kost- och livsstilscoach som efter screening, djupsamtal och analys, ger enkla men effektiva råd på hur man kan kombinera bättre kost- och livsstilsval med lugnare träning. Exempelvis yoga, chi-gong, meditation, medveten träning, korrektiv träning och träning som balanserar dina olika hormon och autonoma nervsystem.

STAC Prislista