Boka tid

Boka enkelt din tid för naprapatbehandling och träning via vårt bokningssystem. När det gäller förfrågan om STAC Custom Made, STAC Kost- och Livsstilskonsultation m fl tjänster ringer du på 0457-462020 eller mailar på info@stac.nu.

OBS!  Avbokning skall ske senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras fullt pris.

Boka tid på STAC Ronneby

Prislista

Delbetalning

Ni är många som efterfrågat en möjlighet att delbetala era utbildningssatsningar hos oss på STAC och nu finns den möjligheten genom vårt samarbete med HumanFinans.

Human Konto

Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta! I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t ex låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i 12 eller 24 månader.

Öppettider

  • Måndag: 08:00-17:00
  • Tisdag: 08:00-17:00
  • Onsdag: 08:00-17:00
  • Torsdag: 08:00-17:00
  • Fredag: 08:00-17:00
  • Lördag: Ej bemannat
  • Söndag: Ej bemannat

Öppettider för medlemmar

Medlemmar som har entrétag kommer in på STAC följande öppettider fram t o m den 31/8: Måndag-Söndag kl. 06.00-21.30. Därefter är STAC stängt på Fridhemsvägen 15 men öppnar snart i nya lokaler, info kommer inom kort:)

Bemannade öppettider från  08:00 till 17:00 måndag till fredag t o m 31/8.

 

Ibland är det viktigaste att få lite lugn och ro och reflektera eller göra ingenting alls. Lyssna på kroppen, den försöker tala om något för dig!

Real Balance

Vi har alla någon nära, bekant eller vän som råkat ut för att energin plötsligt tagit slut. Kroppen klarar inte längre att återhämta sig för pressen, stressen och/eller livssituationen som helhet har blivit för stor. Det viktiga att förstå är att vi har olika erfarenheter och upplevelser med oss i bagaget som gör att vi har olika förutsättningar att klara den stress vi utsätts för. Vi är olika känsliga när det gäller mat, högt tempo på jobbet eller i livet. Att hitta sin balans handlar om att lära sig lyssna på sin kropp och själ och tolka signalerna.

På STAC jobbar vi lika mycket med att guida våra kunder att hitta balans och återhämtning. Det ligger naturligt i våra programupplägg att anpassa både programdesign och periodisering. Balans och återhämtning kan lika gärna handla om hur du äter och sover eller om du har något som du verkligen tycker är roligt och brinner för.

På STAC har vi tjänsten STAC Kost- och livsstilskonsultationer som kan hjälpa dig en bit på vägen. Det kan hjälpa dig att hittar dina nycklar till din kropp för att öka din hälsa, ditt välmående och hitta glädjen och passionen i livet.

STAC Prislista