Boka tid

Boka enkelt din tid för naprapatbehandling och träning via vårt bokningssystem. När det gäller förfrågan om STAC Custom Made, STAC Kost- och Livsstilskonsultation m fl tjänster ringer du på 0457-462020 eller mailar på info@stac.nu.

OBS!  Avbokning skall ske senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras fullt pris.

Boka tid på STAC Ronneby

Prislista

Delbetalning

Ni är många som efterfrågat en möjlighet att delbetala era utbildningssatsningar hos oss på STAC och nu finns den möjligheten genom vårt samarbete med HumanFinans.

Human Konto

Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta! I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t ex låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i 12 eller 24 månader.

Öppettider

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning

 

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning finns sedan hösten 2016 på Emaljervägen 7 i Ronneby. STAC I & N är öppet för dig som bokat tid för naprapatbehandling eller personlig träning.
Kontakta oss på 0457-462020 eller info@stac.nu så svarar vi så fort vi kan:).

STAC Academy är vår utbildningsdel där vi erbjuder några av marknadens bästa utbildningar för tränare och terapeuter. Här kan du läsa mer om våra utbildningar, http://www.stac.nu/stac-division/stac-academy/
A
nmälan el frågor om utbildningar skickar du in på info@stac.nu.

Hjärtligt välkommen till STAC Academy!!

Stac Metoden

VÅRT MÅL – ATT GÖRA DIG OUTSTANDING

Vår affärsidé att göra dig outstanding, oavsett om du är vår klient eller går någon av våra utbildningar. Vi tar alltid sats utifrån ett vetenskapligt erfarenhetsbaserat helhetsgrepp där allt från kost, livsstil, miljö, hållning, stabilitet, styrka, uthållighet och personlig målsättning är viktigt att adressera.
Vårt tillvägagångssätt att analysera en individs nuläge följer en process som vi kallar STAC Processen. STAC Processen är den effektiva arbetsgången i STAC Metoden. STAC Processen innehåller kortfattat en screening (datainsamling)  gällande allt från flexibilitet, mobilitet, bålstabilitet och styrka i tre plan, analys av resultaten (dataanalys), programdesign och periodisering av träning över tid. Allt anpassas till personliga mål, miljö, idrott eller yrke.
Inom STAC Processen finns inga fasta programlösningar, inga ”måsteövningar”, inget koncept. Det som avgör hur ett program skall designas beror på vem du har framför dig, vad som är det faktiska nuläget, hur kravprofilen ser ut, vad det finns för träningsmöjligheter och vad klienten har för målsättningar.
Vi blandar därför friskt mellan olika sk övningsinriktningar, oavsett om de anses vara inne eller ute. En övnings namn eller populäritet är nämligen helt oväsentlig. Det är vad övningen tvingar din klient att plocka fram och lära, som är det ytterst viktiga.
Nytänkande är inget nytt för oss. Att gamla sanningar kan vara ruggigt effektiva är inget nytt för oss. Och resultatet? Klienter som når sina mål och kursdeltagare som gör underverk som terapeuter och tränare! Finns inga bättre reklampelare än det!