ATT BYGGA EN KROPP FRÅN GRUNDEN.

Det tar lika lång tid att träna rätt som att träna fel! Om du verkligen vill bygga upp din kropp på rätt sätt, ska du ha ett engagerande och skräddarsytt program som baserar sig på en vettig screening av dig och din kropp. 
      
På STAC börjar allt med en så kallad ”screening”, STAC Bas Screening. Det är en undersökning där man bedömer nivån på din funktionalitet, stabilitet, balans, flexibilitet, styrka och eventuellt kraftutveckling. Efter screeningen vet man vad just du har för svagheter och styrkor samt på vilken nivå just du bör påbörja din träning.Ett programupplägg för dig, kan innehålla ett eller flera delprogram som du rekommenderas att utföra olika många gånger om dagen, i veckan eller i månaden. Programmen innehåller de övningar du rekommenderas att göra med ett angivet antal upprepningar, repetitioner, tempo, intensitet och vilotid.
Med en coach vid din sida de första gångerna, kommer det att gå lättare än vad du någonsin trott.Bara för att man har magrutor betyder det inte att man automatiskt har bra funktion, men det är en bra indikation! Du får nämligen inte tillgång till mer kraft och effekt än vad din kropp kan stabilisera, supporta eller säkra! Därför är vi noga med att bygga från grunden, oavsett om det handlar om en soffpotatisar, motionärer eller världens bästa atleter. Stabilitet startar i din egen mittsektion, vi lär dig därför att rekrytera det som behövs.Du kan lyfta hur mycket vikter som helst och ligga inne med de största låren, MEN dom är relativt värdelösa om du inte lärt dem att samarbeta med resten av kroppen med samtidigt krav på balans och stabilitet. Vi måste lära oss att träna för det vi vill utföra.Alla kan bygga upp sin kropp och underhålla den på rätt sätt, på sin nivå. Det är bara en fråga om prioritering, kunskap och tid. På STAC kan vi hjälpa dig med detta och mycket annat. Välkommen till vårt holistiska träningscenter! Boka en STAC Custom Made, dvs. en screening som ger dig ett eget träningsprogram.