Boka tid

Boka enkelt din tid för naprapatbehandling och träning via vårt bokningssystem. När det gäller förfrågan om STAC Custom Made, STAC Kost- och Livsstilskonsultation m fl tjänster ringer du på 0457-462020 eller mailar på info@stac.nu.

OBS!  Avbokning skall ske senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras fullt pris.

Boka tid på STAC Ronneby

Prislista

Delbetalning

Ni är många som efterfrågat en möjlighet att delbetala era utbildningssatsningar hos oss på STAC och nu finns den möjligheten genom vårt samarbete med HumanFinans.

Human Konto

Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta! I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t ex låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i 12 eller 24 månader.

Öppettider

  • Måndag: 08:00-17:00
  • Tisdag: 08:00-17:00
  • Onsdag: 08:00-17:00
  • Torsdag: 08:00-17:00
  • Fredag: 08:00-17:00
  • Lördag: Ej bemannat
  • Söndag: Ej bemannat

Öppettider för medlemmar

Medlemmar som har entrétag kommer in på STAC följande öppettider fram t o m den 31/8: Måndag-Söndag kl. 06.00-21.30. Därefter är STAC stängt på Fridhemsvägen 15 men öppnar snart i nya lokaler, info kommer inom kort:)

Bemannade öppettider från  08:00 till 17:00 måndag till fredag t o m 31/8.

 

På STAC kan du få olika typer av behandlingar beroende på vad du har för behov.

Naprapatbehandlingar

Naprapatbehandling
När du bokat en naprapatbehandling (naprapatkonsultation) på STAC får du efter inledande samtal med din naprapat (anamnes) en grundlig undersökning av det som är relevant för dina besvär. När din terapeut kommit fram till vad som passar bäst för dig utifrån det du vill ha hjälp med, lägger vi upp en enkel behandlingsplan i två steg. Den handlar om vad vi kan hjälpa till med idag, vad du bör göra själv samt vad vi sannolikt behöver följa upp med vid kompletterande behandlingar.

Våra vanligaste behandlingsmetoder är klassisk massage, djupmassage, bindvävsmassage, stretch, artikulering, triggerpunktsbehandling, manipulation (justering), mobilisering (lokal stretch), elterapi, ”dry needling”, neuromotorisk programmering och hållningskorrigering.
Ofta behöver man komplettera naprapatbehandlingen med att träna upp eller adressera vissa funktioner på egen hand med korrektiv och funktionell träning. Detta gör man för att få ett mer långvarigt och permanent resultat. Om det är aktuellt, får du med dig dina viktigaste råd och övningar hem för att skapa en önskad förändring.

Akutbehandlingar
Vi har bred, djup och mångårig erfarenhet av både akuta och subakuta idrottsskador, yrkesskador och fritidsskador i muskler, leder, ligament, senor, bäcken, skalle och ryggrad.
För att möta behovet av både planerad och akut/snabb åtkomst av undersökning och ev behandling har vi både ”förbokade tider” och särskilda ”akuttider”.
Aktuella dagar och tidsperioder för akuttider ändras med säsongen och går att finna via olika anslag på hemsidan eller via telefon 0457-462020.

För att boka tid för behandling på STAC, klicka här. Det går också bra att maila till info@stac.nu alt ringa in till 0457-46 20 20.
Följ länk för att komma till STAC Prislista