Boka tid

Boka enkelt din tid för naprapatbehandling och träning via vårt bokningssystem. När det gäller förfrågan om STAC Custom Made, STAC Kost- och Livsstilskonsultation m fl tjänster ringer du på 0457-462020 eller mailar på info@stac.nu.

OBS!  Avbokning skall ske senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras fullt pris.

Boka tid på STAC Ronneby

Prislista

Delbetalning

Ni är många som efterfrågat en möjlighet att delbetala era utbildningssatsningar hos oss på STAC och nu finns den möjligheten genom vårt samarbete med HumanFinans.

Human Konto

Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta! I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t ex låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i 12 eller 24 månader.

Öppettider

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning

 

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning finns sedan hösten 2016 på Emaljervägen 7 i Ronneby. STAC I & N är öppet för dig som bokat tid för naprapatbehandling eller personlig träning.
Kontakta oss på 0457-462020 eller info@stac.nu så svarar vi så fort vi kan:).

STAC Academy är vår utbildningsdel där vi erbjuder några av marknadens bästa utbildningar för tränare och terapeuter. Här kan du läsa mer om våra utbildningar, http://www.stac.nu/stac-division/stac-academy/
A
nmälan el frågor om utbildningar skickar du in på info@stac.nu.

Hjärtligt välkommen till STAC Academy!!

På STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning kan du få hjälp med allt från akuta besvär till långsiktiga rehabiliteringsplaner.

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning

På STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning bygger ständigt vidare på vår kompetens och implementeratr i vår redan relativt breda och djupa besvärslösningsförmåga. Vi kombinerar manuell medicin, yrkes- och idrottsmedicin, rehabiliteringsmedicin, uppbyggnadsträning och akutmottagning för muskuloskelettala besvär.

Om eller när det går fel och du får en skada, smärtproblematik eller råkar ut för en olycka vill vi kunna hjälpa dig för att du ska komma tillbaka så snabbt som det bara är möjligt.

Du kan boka tid via onlinebokningen genom att klicka här eller kontakta oss för råd på info@stac.nu eller ring på 0457-462020.
Följ länk för att komma till STAC Prislista

Hjärtligt välkommen!