Boka tid

Boka enkelt din tid för naprapatbehandling och träning via vårt bokningssystem. När det gäller förfrågan om STAC Custom Made, STAC Kost- och Livsstilskonsultation m fl tjänster ringer du på 0457-462020 eller mailar på info@stac.nu.

OBS!  Avbokning skall ske senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras fullt pris.

Boka tid på STAC Ronneby

Prislista

Delbetalning

Ni är många som efterfrågat en möjlighet att delbetala era utbildningssatsningar hos oss på STAC och nu finns den möjligheten genom vårt samarbete med HumanFinans.

Human Konto

Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta! I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t ex låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i 12 eller 24 månader.

Öppettider

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning

 

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning finns sedan hösten 2016 på Emaljervägen 7 i Ronneby. STAC I & N är öppet för dig som bokat tid för naprapatbehandling eller personlig träning.
Kontakta oss på 0457-462020 eller info@stac.nu så svarar vi så fort vi kan:).

STAC Academy är vår utbildningsdel där vi erbjuder några av marknadens bästa utbildningar för tränare och terapeuter. Här kan du läsa mer om våra utbildningar, http://www.stac.nu/stac-division/stac-academy/
A
nmälan el frågor om utbildningar skickar du in på info@stac.nu.

Hjärtligt välkommen till STAC Academy!!

STAC Sports Business Management

GÖR BUSINESS AV DIN KOMPETENS

Det räcker inte alltid att vara en bra tränare eller coach för att lyckas och tjäna pengar på sin talang, man skall vara en bra företagsledare, strateg, förhandlare och marknadsförare och säljare också! STAC SBM och Cecilia Wulfing Dettner hjälper dig med enkla medel att bli mycket bättre även inom dessa områden!

Vill du utveckla din verksamhet och tjäna mer pengar snabbare? Är du på vag starta eget företag eller ytterligare ett? Har marknaden eller villkoren totalt förändrats för dig och ditt företag? Har du svårt att få marknaden att förstå hur bra du är och köpa dina tjänster? Vet du inte hur du skall paketera dina tjänster?

Då kan STAC Sport Business Management (STAC SBM)vara lösningen för dig. Som vanligt på STAC är det individinriktat, dvs. ditt företag och dina utmaningar är i fokus i kombination med belysande case från andra branscher och företag.

Vanligaste frågorna från deltagare på våra olika STAC-utbildningar lyder ungefär så här:
– Hur talar jag om allt det jag lärt mig på denna kursen för mina kunder? – Hur får jag nya kunder nu när jag kan så mycket mera? – Hur profilerar jag mig i min stad? – Vad menar du med att paketera tjänster? – Jag kan behandla och träna människor, men marknadsföring är inte min grej, hur gör jag? – Vad fokuserar jag på när jag skall bygga upp mitt företag? – Hur sätter jag pris på mina tjänster? – Vad vågar man ta för pris nu när jag har vidareutbildat mig?

På STAC SBM arbetar vi med professionella, teoretiskt och praktiskt inriktade workshops, där du/ni får ta del av våra  kunskaper och erfarenheter från prissättning, paketering och kursupplägg till affärsstrategi, marknadsplan och regelverk. Detta är ett unikt upplägg i ”praktisk effektiv marknadsföring” enligt hur vi arbetar på STAC, 80/20 regeln (dvs. 80 % praktiskt kunskapsöverföring och 20 % teoretisk), för företagare inom terapeut-, utbildnings- och träningsbranschen.

STRUKTUR & UPPLÄGG
Syftet med STAC Sports Business Management är att ge en tydlig och konkret bild av hur effektiv och konsekvent marknadsföring kan förbättra

 • för dig själv
 • dina mål och visioner
 • och ditt företag

Vi kommer att ge enkla och effektiva verktyg för att kunna genomföra marknadsföringsjobbet, i praktiken.

När du lämnar STAC efter avslutad STAC SBM, kommer du att ha en tydlig bild av vad du behöver göra och du har dessutom själv skapat en effektiv plan för genomförandet. Samtliga steg och ämnen återkopplar till din verksamhet, område, kunder etc.

ÖVERGRIPANDE SCHEMA

Dag 1 kl. 16.00-19.00

 • Marknadsföring – vad är det?
 • Utveckling och trender
 • Kunder, segment och målgrupp

Dag 2 kl. 09.00-17.00

 • Mål och visioner
 • Varumärken
 • Affärsidé
 • Verktyg och mallar för planering och genomförande

Dag 3 kl. 09.00-15.30

 • Egna marknads- och aktivitetsplanen
 • Modet och passionen

BOKNING
Kontakta oss för att diskutera dina önskemål och behov, utifrån det gör vi en individuell plan. STAC Sports Business Management ingår som en del i STAC Grundtränare och STAC Elittränare.