Boka tid

Boka enkelt din tid för naprapatbehandling och träning via vårt bokningssystem. När det gäller förfrågan om STAC Custom Made, STAC Kost- och Livsstilskonsultation m fl tjänster ringer du på 0457-462020 eller mailar på info@stac.nu.

OBS!  Avbokning skall ske senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras fullt pris.

Boka tid på STAC Ronneby

Prislista

Delbetalning

Ni är många som efterfrågat en möjlighet att delbetala era utbildningssatsningar hos oss på STAC och nu finns den möjligheten genom vårt samarbete med HumanFinans.

Human Konto

Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta! I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t ex låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i 12 eller 24 månader.

Öppettider

  • Måndag: 08:00-17:00
  • Tisdag: 08:00-17:00
  • Onsdag: 08:00-17:00
  • Torsdag: 08:00-17:00
  • Fredag: 08:00-17:00
  • Lördag: Ej bemannat
  • Söndag: Ej bemannat

Öppettider för medlemmar

Medlemmar som har entrétag kommer in på STAC följande öppettider fram t o m den 31/8: Måndag-Söndag kl. 06.00-21.30. Därefter är STAC stängt på Fridhemsvägen 15 men öppnar snart i nya lokaler, info kommer inom kort:)

Bemannade öppettider från  08:00 till 17:00 måndag till fredag t o m 31/8.

 

STAC Professional steg 1 och 2

INTEGRERA MANUELL BEHANDLING MED FUNKTIONELL TRÄNING

Vill du också bli ännu bättre på att identifiera och adressera det som skapar lösningar, bestående förändring och besvärsfria klienter? Vill du få massor av rekommendationer på grund av de få antal behandlingar som du behöver för att dina klienter ska bli besvärsfria? Med en STAC Professional-utbildning i bagaget, kan du knyta ihop framgångsrika manuella behandlingstekniker med korrektiv och funktionell träning i den väl beprövade steg för steg-processen bakom STAC Metoden. Perfekt för dig som tröttnat på att inte riktigt kunna hjälpa dina klienter att rehabilitera och uppgradera sina kroppar till den nivå där ni slipper ses, klienten är besvärsfri och utgör en levande reklampelare för din verksamhet.

På STAC är vi kända för att fixa s k ”omöjliga fall” likaväl som vardagliga. Vi jobbar med helheten, vilket innebär att vi först identifierar och sedan steg för steg adresserar det effektiva orsakskomplexet som ligger bakom varje enskild klients besvär. Oavsett om det är komplext eller relativt enkelt.

INNEHÅLL OCH FÖRUTSÄTTNINGAR
Du lär dig grunderna om hur du på ett effektivt sätt screenar, bedömer, behandlar, korrigerar och funktionellt tränar klienter med allt från whip-lash, huvudvärk, refererad smärta och ”upper crossed syndrome” till pre- och postoperativ träning, kroniska ländryggsbesvär, typiska skydds-, reflex- och smärtmönster samt ”lower crossed syndrome”.
STAC Professional finns som steg 1 och steg 2, under våren lanseras STAC Professional steg 3, Holistic Problemsolving.

VILKA KAN GÅ STAC PROFESSIONAL?
Utbildningen riktar sig till professionella hälsoarbetare såsom naprapater, kiropraktorer, sjukgymnaster, osteopater, idrottsläkare, massörer, akupressörer samt fystränare, personliga tränare (PT), specialtränare för en viss idrott eller liknande kompetenser. Konkurrenskraftiga hälsoarbetare måste i framtiden kunna både manuell medicin och korrektiv och funktionell träning, dvs. kunna screena, behandla, göra enkla program, uppgradera och instruera enkla korrektiva och funktionella övningar för att neutralisera orsakskomplex och uppgradera funktion. På STAC Professional lär du dig grunderna kring hur du på ett praktiskt och effektivt sätt screenar, bedömer, behandlar, korrigerar och funktionellt tränar klienter med en bred repertoar av problembilder från topp till tå.

BOENDE
Stockholm – Kontakta oss för råd eller tips på boende, beroende på var i Stockholm kursen går.
Malmö – Det finns en mängd hotell i närheten av Västra Hamnen och en bit längre bort från utbildningslokalen. Utbildningen sker på Elitcenter, Einar Hansens Esplanad 63, 211 18 Malmö.
Good Morning Hotell, är ett exempel som många tycker om. STF City Hotell Malmö, är ett annat som är lite billigare. Clarion Live är ett lite lyxigare alternativ som också ligger bra till.

MAT
Vi brukar ordna ett gemensamt lunchställe inför varje tillfälle, vi återkommer med mer information närmare kursstart. Middag äter du på egen hand. Ibland samlar vi ihop oss några stycken och äter även gemensam middag. Fika ingår under kursdagarna, lunch och middag betalar man själv.

TIDER
Dag 1 Introduktionsföreläsning 17.00-19.00
Dag 2 08.30-17.00
Dag 3 08.30-15.30

ANMÄLAN
Skicka ett mail till info@stac.nu eller ring  och anmäl dig på 0457-46 20 20. För kursdatum se Kalendarium för priser gå till STAC Prislista

stretchbehandling