Boka tid

Boka enkelt din tid för naprapatbehandling och träning via vårt bokningssystem. När det gäller förfrågan om STAC Custom Made, STAC Kost- och Livsstilskonsultation m fl tjänster ringer du på 0457-462020 eller mailar på info@stac.nu.

OBS!  Avbokning skall ske senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras fullt pris.

Boka tid på STAC Ronneby

Prislista

Delbetalning

Ni är många som efterfrågat en möjlighet att delbetala era utbildningssatsningar hos oss på STAC och nu finns den möjligheten genom vårt samarbete med HumanFinans.

Human Konto

Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta! I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t ex låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i 12 eller 24 månader.

Öppettider

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning

 

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning finns sedan hösten 2016 på Emaljervägen 7 i Ronneby. STAC I & N är öppet för dig som bokat tid för naprapatbehandling eller personlig träning.
Kontakta oss på 0457-462020 eller info@stac.nu så svarar vi så fort vi kan:).

STAC Academy är vår utbildningsdel där vi erbjuder några av marknadens bästa utbildningar för tränare och terapeuter. Här kan du läsa mer om våra utbildningar, http://www.stac.nu/stac-division/stac-academy/
A
nmälan el frågor om utbildningar skickar du in på info@stac.nu.

Hjärtligt välkommen till STAC Academy!!

STAC Grundtränare

Gå STAC Grundtränare om du vill öka din förståelse hur allt hänger ihop, dvs. energisystem, hormonsystem, muskelfibrer, biomekanik, träningsfysiologi, övningsval, programdesign och optimering av dina klienters träning.

STAC Grundtränare

FÖRSTÅ OCH DESIGNA TRÄNING  SOM BYGGER FYSIK FRÅN GRUNDEN

Nu uppdaterar och förbättrar vi även STAC Grundtränare! Istället för tre dagar blir utbildningen nu fyra dagar. Det behövs för att lägga till tid för STAC PAD screening och ett basblock med nutrition.
Den första utbildningen med ”nya” upplägget blir i Malmö 15-18/3.

Erbjudande!
Boka din plats på STAC Grundtränare 15-18/3 senast den 31/12 och betala in anmälningsavgiften på 900 kr så får du 4 dagars utbildning för samma pris som tre dagar, årets pris gäller för alla som bokar innan den 31/12 2017.
Endast 7 900 kr (ordinarie pris 9 500 kr). 

Den bästa grund du kan få, oavsett om du inte har någon tidigare tränarutbildning eller redan är PT eller fystränare. Gå STAC Grundtränare om du vill öka din förståelse hur allt hänger ihop, dvs. energisystem, hormonsystem, muskelfibrer, biomekanik, träningsfysiologi, övningsval, programdesign och optimering av dina klienters träning.
STAC Grundtränare är numera en 4-dagars grundläggande tränarutbildning. Inte bara för dig som saknar tidigare tränarutbildning och vill hjälpa adepter på en riktigt bra klubbnivå, utan även för dig som i framtiden vill kunna kvalificera dig för att gå STAC Elittränarutbildning. Oavsett om du bara vill ha en kort och ”outstanding” tränarutbildning med STAC processen som grund eller om du vill gå hela vägen och bli STAC Elittränare, är STAC Grundtränare något för dig. Nu har vi även lagt till en introduktion till STAC PAD, programvara för professionell screening, analys, programdesign och periodisering. Hjälper dig att öka kvalitet, effektivitet och lönsamhet i din verksamhet samt gör det mycket smidigt och enkelt att arbeta professionellt med dina klienter. Läs mer om STAC PAD.

STAC GRUNDTRÄNARE – DEN BÄSTA GRUND DU KAN FÅ
Med STAC Grundtränare får du inte bara de viktigaste grunderna inom modern träningsfysiologi, biomekanik och anatomi utan även introduktion till hur du enligt STAC-processen screenar, analyserar och designar basala program.
Under utbildningen kommer du bl.a. att lära dig:

  • Grundläggande träningsfysiologisk fakta om de olika organsystemen.
  • Grundläggande fakta om muskelceller, motoriska enheter, styrkedefinitioner, stress vs. adaptation, energisubstrat, energisystem, superkompensation, överträning och återhämtning.
  • Introduktion till STAC-processen – nyckel till individbaserade träningsprogram, på rätt nivå, för rätt person.
  • Grundläggande teori och praktik för hur man jobbar med set, repetitioner, tempo, intensitet och vila.
  • Enkel screening och biomekanisk analys för att kunna välja övningar och skapa program. Du får möjligheten att arbeta med STAC PAD – enkelt och effektivt för att typer av screening.
  • Grundläggande kunskap om tankarna bakom korrektiv och funktionell styrketräning
  • Basblock med nutrition för välmående och idrott.

FAKTA
4 dagars utbildning, utbildningsdokumentation ingår med faktatexter, bilder, diagram samt delar av de teoretiska grunderna som du behöver för att förankra dina praktiska och teoretiska insikter från kursen. Boende och måltider ingår inte i kursavgiften, fika serveras samtliga dagar på STAC och ingår i avgiften.

BOENDE
Malmö – Det finns en mängd hotell i närheten av Västra Hamnen och en bit längre bort från utbildningslokalen som har adressen Einar Hansens Esplanad 63, 211 18 Malmö.
Good Morning Hotell, är ett exempel som många tycker om. STF City Hotell Malmö, är ett annat som är lite billigare. Clarion Live är ett lite lyxigare alternativ som också ligger bra till.

Stockholm – Det finns många hotell i Stockholm som kan vara ett alternativ beroende på var du vill utgå ifrån. Vi har själva bott på Scandic Alvik som ligger bra till och det är enkelt att ta sig till och från med tunnelbana.
Flyghotellet i Bromma ligger också bra till och har bra kommunikationer med tunnelbana.

TIDER
Dag 1 Samling 09.00-09.30, start 09.30-17.00
Dag 2 08.30-17.00
Dag 3 08.30-17.00
Dag 4 08.30-15.30

ANMÄLAN
Du skickar in din anmälan på info@stac.nu med namn, kontaktuppgifter och faktureringsadress samt kort bakgrund och erfarenhet. Förkunskaper är alltid bra att ha, men det krävs ingen formell tränarutbildning i bagaget för att få gå STAC Grundtränare. Anmälan är bindande.

STAC Prislista 

17Hjärtligt välkommen!

grenspecifik_andreas