Boka tid

Boka enkelt din tid för naprapatbehandling och träning via vårt bokningssystem. När det gäller förfrågan om STAC Custom Made, STAC Kost- och Livsstilskonsultation m fl tjänster ringer du på 0457-462020 eller mailar på info@stac.nu.

OBS!  Avbokning skall ske senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras fullt pris.

Boka tid på STAC Ronneby

Prislista

Delbetalning

Ni är många som efterfrågat en möjlighet att delbetala era utbildningssatsningar hos oss på STAC och nu finns den möjligheten genom vårt samarbete med HumanFinans.

Human Konto

Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta! I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t ex låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i 12 eller 24 månader.

Öppettider

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning

 

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning finns sedan hösten 2016 på Emaljervägen 7 i Ronneby. STAC I & N är öppet för dig som bokat tid för naprapatbehandling eller personlig träning.
Kontakta oss på 0457-462020 eller info@stac.nu så svarar vi så fort vi kan:).

STAC Academy är vår utbildningsdel där vi erbjuder några av marknadens bästa utbildningar för tränare och terapeuter. Här kan du läsa mer om våra utbildningar, http://www.stac.nu/stac-division/stac-academy/
A
nmälan el frågor om utbildningar skickar du in på info@stac.nu.

Hjärtligt välkommen till STAC Academy!!

STAC Academy står för vår passion för utveckling och lärande. Att ständigt utmana gränserna och hitta bättre vägar för individens hälsa, prestation och välmående.

Våra Utbildningar/STAC Academy

STAC Academy – Utbildningar

 

STAC Academy vidareutbildar vi sedan 2006 framgångsrikt en bred mångfald av olika manuella terapeuter, fysioterapeuter, rehabiliteringsspecialister, fystränare, personliga tränare och lagtränare.

Våra utbildningar är potenta och bygger på kunskap, erfarenhet, systemetik och vetenskaplighet.

  • STAC Metoden (vår holistiska integrering av vetenskap, erfarenhet, bredd och djup),
  • STAC Processen (vårt systematiska arbetssätt för att finna orsakskomplex, adressera dessa och guida till lösning/framgång),
  • STAC PAD (digital plattform som stöder metod och process) och
  • STAC Screening löper, mer eller mindre, som en röd funktionell effektiv tråd genom samtliga våra olika utbildningar.

Vår tränarutbildningsstege – ger dig möjligheten att bli Elit bland tränare.

Bild_Tränarstegen_StacAcademy

Gå från STAC Grundtränare till STAC Tränare och slutligen hela vägen till STAC Elittränare.

Vår kombinerade terapeut- och tränarutbildningsstege – ger dig möjligheten att bli proffs inom integrering av manuell medicin med prehab och rehabträning.

Bild_Professionalstegen_StacAcademy

Gå från STAC professional Steg 1 till STAC Professional Steg 2 och toppa sedan detta med STAC Professional Steg 3.

Våra utbildare är Top Notch i branschen. Samtliga ansvariga utbildare ingår i STAC Kompetenspool och har minst dubbla kompetenser.  Minst en av kompetenserna är en legitimerad titel (typ leg.naprapat, fysioterapeut, leg.läkare etc.). Det viktigaste är dock inte den akademiska titeln, det viktigaste att våra utbildare är grymma på att lära ut och levererar i topp gällande resultat med sina klienter, lag och uppdrag. Våra utbildare screenar, analyserar, tränar och behandlar världselit, nationell elit och lokal elit i mängder av olika idrotter liksom vanliga vardagliga kundflöden av manuella behandlingar.

Många av våra kursdeltagare blir Top Notch i branschen. Sök efter STAC Elittränare och STAC Professional på nätet så ser du att de har betydande effekt för sina föreningar, lag, landslag och organisationer! Eller sök på haschtaggarna #stacprocessen #stacelittränare #elitblandtränare på våra sociala medier så får du en uppfattning om omfattningen.

STAC PAD ingår  i avgiften och användas i undervisningen under hela utbildningsåret på vår STAC Elittränarutbildning. På STAC Grundtränare och STAC Professional använder vi delvis STAC PAD i undervisningssyfte, en korttids användarlicens (1 vecka) ingår oftast efter genomförd kurs.

Efter utbildningsårets slut (endast Stac Elittränare) köper man en riktig användarlicens till en rabatterad kostnad. Vårt mångåriga fokus på kompetensutveckling och digital utveckling för branschen, gör att vårt verktyg upplevs som långt före konkurrensen. Vi gör det möjligt att öka kvalitet, effektivitet och lönsamhet på riktigt!

Anmälan till våra utbildningar sker på info@stac.nu.