Boka tid

Boka enkelt din tid för naprapatbehandling och träning via vårt bokningssystem. När det gäller förfrågan om STAC Custom Made, STAC Kost- och Livsstilskonsultation m fl tjänster ringer du på 0457-462020 eller mailar på info@stac.nu.

OBS!  Avbokning skall ske senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras fullt pris.

Boka tid på STAC Ronneby

Prislista

Delbetalning

Ni är många som efterfrågat en möjlighet att delbetala era utbildningssatsningar hos oss på STAC och nu finns den möjligheten genom vårt samarbete med HumanFinans.

Human Konto

Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta! I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t ex låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i 12 eller 24 månader.

Öppettider

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning

 

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning finns sedan hösten 2016 på Emaljervägen 7 i Ronneby. STAC I & N är öppet för dig som bokat tid för naprapatbehandling eller personlig träning.
Kontakta oss på 0457-462020 eller info@stac.nu så svarar vi så fort vi kan:).

STAC Academy är vår utbildningsdel där vi erbjuder några av marknadens bästa utbildningar för tränare och terapeuter. Här kan du läsa mer om våra utbildningar, http://www.stac.nu/stac-division/stac-academy/
A
nmälan el frågor om utbildningar skickar du in på info@stac.nu.

Hjärtligt välkommen till STAC Academy!!

STAC Academy står för vår passion för utveckling och lärande. Att ständigt utmana gränserna och hitta bättre vägar för individens hälsa, prestation och välmående.

Våra Utbildningar/STAC Academy

Utbildningar inom träning

 

STAC Academy är vår utbildnings- och kompetenshöjningsverksamhet för dig som verkligen vill lära mera av det som fungerar och ger effekt på riktigt. Vi vidareutbildar personliga tränare PT, alla olika kategorier fysioterapeuter samt tränare och fystränare, i hela Norden!

STAC Metoden (vår holistiska integrering av vetenskap, erfarenhet, bredd och djup), STAC Processen (vårt systematiska arbetssätt för att finna orsakskomplex, adressera dessa och guida till lösning/framgång), STAC PAD (digital plattform som stöder metod och process) och STAC Screening löper, mer eller mindre, som en röd funktionell effektiv tråd genom samtliga våra olika utbildningar.

Vår portfölj av utbildningar är inte störst, den är mest potent och ger absolut mest för investeringen. Vi erbjuder den ettåriga helt unika vidareutbildningen till STAC Elittränare. En tredagars intensivkurs till STAC Grundtränare, en extremt effektivt integrerande kurs som sammanflätar manuell behandling med korrektiv och funktionell träning via 3 stycken steg av 2½ dagarskursen STAC Professional samt en tredagars praktisk drillning i marknadsföringsföretagande i hälso- och träningsbranschen via STAC Sports Business Management.

På STAC Elittränare ingår screening- och programdesignverktyget STAC PAD i avgiften och kan användas i undervisningen och i din verksamhet under hela utbildningsåret. På STAC Grundtränare och STAC Professional använder vi delvis STAC PAD i undervisningssyfte, för att visa hur man jobbar efter den effektiva STAC Processen. Efter utbildningsårets slut köper man loss sin licens till en rabatterad kostnad. Vårt mångåriga fokus på kompetensutveckling och digital utveckling för branschen, gör att vårt verktyg upplevs som långt före konkurrensen. Vi gör det möjligt att öka kvalitet, effektivitet och lönsamhet på riktigt!