Boka tid

Boka enkelt din tid för naprapatbehandling och träning via vårt bokningssystem. När det gäller förfrågan om STAC Custom Made, STAC Kost- och Livsstilskonsultation m fl tjänster ringer du på 0457-462020 eller mailar på info@stac.nu.

OBS!  Avbokning skall ske senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras fullt pris.

Boka tid på STAC Ronneby

Prislista

Delbetalning

Ni är många som efterfrågat en möjlighet att delbetala era utbildningssatsningar hos oss på STAC och nu finns den möjligheten genom vårt samarbete med HumanFinans.

Human Konto

Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta! I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t ex låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i 12 eller 24 månader.

Öppettider

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning

 

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning finns sedan hösten 2016 på Emaljervägen 7 i Ronneby. STAC I & N är öppet för dig som bokat tid för naprapatbehandling eller personlig träning.
Kontakta oss på 0457-462020 eller info@stac.nu så svarar vi så fort vi kan:).

STAC Academy är vår utbildningsdel där vi erbjuder några av marknadens bästa utbildningar för tränare och terapeuter. Här kan du läsa mer om våra utbildningar, http://www.stac.nu/stac-division/stac-academy/
A
nmälan el frågor om utbildningar skickar du in på info@stac.nu.

Hjärtligt välkommen till STAC Academy!!

STAC ERBJUDER

STAC är ett holistiskt tränings-, utbildnings- och idrottsmedicinskt center i världsklass! Välkommen att läsa om våra utbildningar och tjänster som alla har fokus på att du ska hitta nycklarna till ditt välmående och din energi.

STAC IDROTTSMEDICIN & NAPRAPATMOTTAGNING
Heltäckande service med alla våra eftertraktade tjänster såsom,
-manuella undersökningar och naprapatbehandlingar,
-idrottsmedicinska undersökningar och behandlingar,
-rehabiliteringsupplägg,
-STAC Screening Light,
-STAC Custom Made,
-STAC Custom Made ”din idrott”,
-STAC Kost- och Livsstilskonsultation och
-personlig träning på vårt moderna rehabgym.
Vi är ett av Nordens mest kompetenta manuella och idrottsmedicinska kliniker. Vi kombinerar manuell medicin, rehabiliteringsmedicin, korrektiv och funktionell träning för muskuloskelettala besvär och relaterade orsakskomplex. Vi har även möjlighet till manuell och idrottsmedicinsk akutmottagning.
Vi är kända för att guida de mest komplexa och svåra fall mot en lösning och blir ofta rekommenderade av våra terapeutkollegor som en problemlösningsinstans.

STAC ACADEMY
Vi utbildar personliga tränare, manuella terapeuter och fystränare i hela Norden med STAC Processen som bas genom våra olika utbildningar. STAC Elittränare, STAC Grundtränare, STAC Professional, STAC Sports Business Management och STAC Fystest & Testledare är attraktiva vidareutbildningar för de som vill utvecklas och ta hand om sina klienter på ett bättre sätt.

Välkommen till STAC!