Boka tid

Boka enkelt din tid för naprapatbehandling och träning via vårt bokningssystem. När det gäller förfrågan om STAC Custom Made, STAC Kost- och Livsstilskonsultation m fl tjänster ringer du på 0457-462020 eller mailar på info@stac.nu.

OBS!  Avbokning skall ske senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras fullt pris.

Boka tid på STAC Ronneby

Prislista

Delbetalning

Ni är många som efterfrågat en möjlighet att delbetala era utbildningssatsningar hos oss på STAC och nu finns den möjligheten genom vårt samarbete med HumanFinans.

Human Konto

Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta! I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t ex låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i 12 eller 24 månader.

Öppettider

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning

 

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning finns sedan hösten 2016 på Emaljervägen 7 i Ronneby. STAC I & N är öppet för dig som bokat tid för naprapatbehandling eller personlig träning.
Kontakta oss på 0457-462020 eller info@stac.nu så svarar vi så fort vi kan:).

STAC Academy är vår utbildningsdel där vi erbjuder några av marknadens bästa utbildningar för tränare och terapeuter. Här kan du läsa mer om våra utbildningar, http://www.stac.nu/stac-division/stac-academy/
A
nmälan el frågor om utbildningar skickar du in på info@stac.nu.

Hjärtligt välkommen till STAC Academy!!

STAC Custom Made

Vilka mål och drömmar har du?

STAC Custom Made är för dig som verkligen vill förändra och lyckas att uppnå dina mål! Det är en unik tjänst i Sverige och det finns få jämförelser även i resten av världen. Vad är anledningen till att du inte når de mål du vill, de placeringar du siktat på? Tål du den belastning du utsätter dig för i din idrott, ditt dagliga liv eller ditt yrke?
En STAC-screening på STAC ger dig en individanpassad analys av din kropp, din hållning, rörlighet, stabilitet, styrka i tre plan och mycket mera. Du får programdesign och periodisering framtagen speciellt för dig, dina förutsättningar och målsättningar.

Sedan är det bara att sätta igång!

STAC Custom Made är för alla!
STAC Custom Made är till för alla – elit som motionär. Om du verkligen vill förändra, lyckas och uppnå dina mål, måste du veta var du ska börja, vad du ska träna på och i vilken ordning du ska göra detta. Med en STAC Custom Made, blir det solklart och du får ett helt individanpassat upplägg med dig hem i handen. Är du elitidrottare viktas råden, programmen och målen mot din idrotts kravprofil, en sk STAC CM ”din idrott”.

STEG 1 (första STAC CM)
Första besöket tar cirka 2 timmar. Vi behöver veta en hel del för att konstruera ett programupplägg som matchar dina målsättningar, fixar till dina tillkortakommanden och bygger vidare på dina styrkor. Därefter skapar vi ditt första programupplägg. Vanligen ett program för 4-12 veckors träning. Programdesign och kort genomgång/instruktion av övningsutförande ingår i priset.

STEG 2 (andra tillfället, du har bokat en ny STAC CM)
För att uppnå optimal utveckling över tid, behöver du göra en uppföljning på status efter cirka 4-12 veckor. Dina framgångar bedöms via en kortare screening och konstruerar ”det andra steget” i din uppbyggnad av det du saknar eller vill bli, dvs nästa 4-12 veckorsperiod.

Personlig träning
Om du vill ha en detaljerad genomgång och träna igenom ditt program med coach (vuilket vi och tidigare klienter starkt rekommenderar) – boka även tid för personlig träning. Efter två träningsperioder har du kommit en bra bit mot dina mål och är antagligen mycket närmare dina mål och positivt överraskad.

BOKNING
Skicka ett mail till info@stac.nu eller ring på 0457-46 20 20.  Kontakt info@stac.nu eller 0457-46 20 20.

SM19_2B