Bli medlem på STAC för 500:-/ månad, det ingår screening, programdesign och introduktionskurs!

Bli medlem på STAC! Det är som vilket medlemsskap som helst, bara så mycket bättre för din kropp, dina mål  och din hälsoutveckling!

Våra medlemmar består av allt från pensionärer, yrkesaktiva och ungdomar till lokala idrottare och nationella elitidrottare. Alla med en mindre eller större dröm om en friskare, gladare och mer funktionell kropp som kan prestera och tåla det man vill syssla med genom livet.

PÅ STAC får man träna i en miljö där alla medarbetare verkligen vet HUR man bygger en funktionell kropp, skapar roliga och funktionella gruppträningspass! Vi har alltid Ditt bästa för ögonen. På STAC strävar vi inte efter 1500 medlemmar, vi har satt gränsen till ca 250, av den enkla anledningen att det alltid skall kännas som om det är ledigt, ostressat och gott om utrymme.

Hur blir man medlem?
Man kontaktar vår receptionist/koordinator genom att ringa, e-posta eller besöka oss på plats. Man skriver sedan på ett enkelt medlemsavtal som reglerar allt som har med träningen, passen och STAC att göra. Kontakta på info@stac.nu, 0457-462020 eller besök oss på Fridhemsvägen 15.

Vilka olika medlemsformer finns det på STAC?
Årsmedlemsskap med autogirobetalning per månad är det vanligaste upplägget. Men det finns andra möjligheter också! 
Man kan bli kvartalsmedlem för en engångssumma eller köpa ett 10-kort för träning och/eller våra pass. Aktuella priser finns specificerade i vår prislista:

Läs mera under Priser på förstasidan

Vad bjuder vi på när du blir årsmedlem!
När du startar ditt årsmedlemskap bjuder vi på tjänster till ett värde på 3200 kr!

  • screening och programdesign (ett batteri av enkla flexibilitets- och funktionstester samt skapande av ett första individuellt programförslag för dig och dina mål anpassat efter den nivå du befinner dig på just då),
  • vår eftertraktade introduktionskurs som innebär 6 tillfällen a 1 timma av korrektiv och funktionell träning från grunden.


Vad är en screening? Jo, våra professionella coacher går igenom dina starka och svaga sidor, vad som är för stelt och tillräckligt flexibelt, starkt och svagt, bra hållning och sämre hållning vid olika positioner. Därefter skapar din coach ditt eget träningsprogram och föreslår hur ofta du borde träna detta. Du väljer dock själv hur ofta du tränar och hur du hjälper dig själv att nå dina mål.

När du sedan vill ha en ny screening och ett nytt träningsprogram eller bara vill träna på "nästa nivå", bokar du detta med reducerade medlemspriser. Korta instruktioner och alla de tillfällen då våra duktiga coacher svarar på frågor och fungerar som resurspersoner ute i träningsdelen är gratis och att se som en av våra största fördelar på STAC!

Bli din egen potential, bli medlem på STAC:

Du är alltid välkommen på STAC. Om du är tveksam, kom förbi, kolla på vår läckra proffsiga anläggning och prata med någon av våra anställda terapeuter/coacher. Du kan också ringa 0457-46 20 20 eller maila till info@stac.nu för att höra dig för.

Se vår prislista på förstasidan