Partners

Eleiko – ett koncept för vinnare.

I drygt 50 år har Eleiko varit världsledande inom internationell tyngdlyftning. Sedan 1963, då deras utrustning användes för första gången i ett internationellt mästerskap, har det satts över 900 världsrekord med en Eleiko-stång! Eleiko hjälper människor att bli starka till kropp och själ så att de ständigt kan nå nya framgångar. Detta lyckas de med genom att erbjuda såväl funktionell styrketräningsutrustning som gedigen utbildning – allt av hög kvalitet. Eleiko Sport har levererat stora delar av utrustningen till AB STAC, vi är oerhört nöjda att arbeta med dem som partner i vår satsning.

Läs mer på www.eleikosport.se
 
Fysexperten – din funktionella fystränare.  
Fysexperten hjälper till med testverksamhet, träningsplanering och teknikinlärning. Deras tjänster vänder sig till både individuella idrottare och lagidrottare. De gör allt från individuella upplägg till workshops och föreläsningar. Landslagsmän/kvinnor från 18 olika idrotter har testats genom åren med testsystemet MuscleLab. Detta för att kunna analysera, utvärdera och förbättra träningsprocessen. Kenneth Riggberger är idag elittränare/testledare på Fysexperten och Malmö Idrottsakademi.

Läs mer på www.fysexperten.se

Dartfish - världsledande programvara för videoanalys inom idrott.
Dartfish är ett fantastiskt verktyg för att analysera och förbättra förutsättningarna för att utvecklas på ett optimalt sätt inom sin idrott. Med Dartfish blir det enkelt och effektivt att förklara komplexa rörelser och spelupplägg eller hur kroppens rörelser påverkar t ex en läkningsprocess.

Läs mer på www.dartfish.com


SportOptik Nordiska AB - Nordens enda specialist på slipade sportglasögon
För den som vill ha lösningar för sitt seende vid olika sportaktiviteter är SportOptik det givna valet. Här finns Nordens bredaste sortiment av sportglasögon för i stort sett alla sporter. Kupad, slipad optik i höga styrkor, insatsoptik för olika typer av slipningar om man villkombinera linser med coola sportbrillor. Allt finns, gå in på webbshopen eller kom in på Kungsgatan 15 i Stockholm.

Läs mer på www.sportoptik.se

Daniel Bäck Golf Academy – Sveriges ledande golfakademi.  
För den som vill satsa på att förbättra sitt golfspel finns det inget bättre än Daniel Bäck Golf Academy. Daniel och hans bror Gustav driver sedan nio år golfakademin på Bro Hof Slott och Årsta Golf. Daniel själv går in på sitt 26:e år som tränare och har sedan början av 90-talet varit nära associerad med David Leadbetters organisation. Han är en av de få utvalda i världen att vara certifierad David Leadbetter-instruktör.

Läs mer på www.dbgolf.se

 
Tudor Bompa Institute – specialister med helhetssyn.
Tudor Bompa Institute är ett företag i framkant när det gäller forskning och teorier runt planering och periodisering av träning för elitidrottare. De är ett team av specialister som förbättrar förståelsen för vad professionell planering av träningsuppläggen betyder för att nå optimal effekt inom respektive sport. I periodiseringsuppläggen ingår både träning, kost och livsstil.

Läs mer på www.tudorbompa.com