STAC Bloggen

Bloggen om våra elitidrottare.  

På STAC Bloggen släpper vi återkommande nyheter med lite mera bakgrund kring de prestationer och de resultat våra elitidrottare gör varje vecka i ett oändligt antal olika idrotter. Framför allt refererar vi kring de som är s.k. STAC Elitfondare, deras träningsinsatser, uppoffringar och inte minst resultat och karriärer!


DEN 14 APRIL 2012


"Har gjort en rehab i REKORDFART! Jag började med mitt STAC Custom Made "triathlon" för sju veckor sedan, opererade mig för fem veckor sedan, och är ändå ikapp och förbi med råge just nu! Tack STAC och Dettner & Co." Jonas Colting

Upplagd av admin kl. 23:04  2 Kommentarer
Etiketter:Klienter

DEN 13 APRIL 2012


Ingemar Ericsson svensk landslagsman och fyrfaldig VM-medaljör, satsar på en ännu bättre fysik inför kommande internationella mästerskap i orienteringsskytte!


Efter en genomförd STAC Custom Made "orienteringsskytte" har Ingemar erhållit ett helt individuellt upplägg för den första fasen av uppbyggnadsträning. Det fanns i vanlig ordning en del att fixa till men också riktigt bra prestanda att bygga vidare på. Vi gratulerar redan Ingemar till en framtida uppgraderad fysik och ökad belastningstålighet för orienteringsskytte m.m.

Upplagd av admin kl. 17:42  1 Kommentarer
Etiketter:Klienter

DEN 4 APRIL 2012


Hans Jonsson född -73 är f.d. Pittsburg Penguins (1999-2003), Svenska landslaget (96 matcher) och Modo Hockey (över 600 matcher) har sadlat om! Efter ett års betänketid och mental förberedelse satsar han nu på att kombinera sin stora ishockey- och träningserfarenhet med en elittränarutbildning på STAC.Målet är att få möjlighet att få träna ishockeyspelare från grunden på ett ruggigt mycket effektivare och säkrare sätt än han själv fick möjlighet till.
Hans Jonsson har precis som 22 andra före detta idrottsstjärnor, terapeuter, fystränare och lagtränare nyligen genomgått STAC Grundtränare för att förbereda sig inför den ettåriga utbildningen till STAC Elittränare.

Tänk om vi tog bättre vara på den stora kompetens som finns i våra före detta elitidrottare, både om vad som fungerat och INTE fungerat! På STAC hoppas vi att du får möjlighet att överföra dina egna erfarenheter och framtidens effektiva tränings- och helhetsupplägg för hockey.

Upplagd av admin kl. 17:42  1 Kommentarer
Etiketter:Utbildningar och kurser

DEN 1 APRIL 2012


Slutet av vintersäsongerna innebär början på nästa års uppbyggnadsträning för våra ishockey-, bandy-, skidlöpnings-, handbolls-, basket- och racketidrottare. Det är nu vi skall ta reda på vart de står, vad vi skal förbättra ytterligare vad vi skall täppa till etc. Först in redan nästa vecka är Kim Sunna (forward) och Sammy Gustafsson (målvakt) från Kiruna IF som har köp STAC Custom Made "din idrott". Parallellt med detta har vi som vanligt fullt upp med att trimma friidrottare och fotbollsspelare i denna perioden. Det går så det ryker på STAC.

Upplagd av admin kl. 13:01  1 Kommentarer
Etiketter:Klienter 
 
STAC Bloggen

 2010 (57)
   april (2)   
   maj (6)   
   juni (5)   
   juli (10)   
   augusti (6)   
   september (4)   
   oktober (8)   
   november (8)   
   december (8)   
 2011 (72)
   januari (3)   
   februari (10)   
   mars (3)   
   april (7)   
   maj (5)   
   juni (6)   
   juli (8)   
   augusti (8)   
   september (9)   
   oktober (4)   
   november (6)   
   december (3)   
 2012 (39)
   januari (7)   
   februari (6)   
   mars (6)   
   april (4)   
   maj (3)   
   juni (4)   
   augusti (1)   
   september (2)   
   oktober (1)   
   november (2)   
   december (3)   
 2013 (5)
   januari (1)   
   februari (1)   
   mars (2)   
   december (1)   
 2014 (2)
   januari (1)   
   mars (1)   

Ämnen

STAC Invigning

Brottning

Uppbyggnadsträning

Ishockey

STAC Lab

Referenser

Våra klienter

Hockey

STAC Hockeytest

STAC i media

Erbjudanden

Funktionell träning

Klienter

STAC Fystest Fotboll

STAC Elitfond

Nyheter på STAC

STAC Fystester

Utbildningar och kurser

STAC Elittränarutbildning

STAC Fystest Ishockey

Brottarläger på STAC

STAC