STAC Bloggen

Bloggen om våra elitidrottare.  

På STAC Bloggen släpper vi återkommande nyheter med lite mera bakgrund kring de prestationer och de resultat våra elitidrottare gör varje vecka i ett oändligt antal olika idrotter. Framför allt refererar vi kring de som är s.k. STAC Elitfondare, deras träningsinsatser, uppoffringar och inte minst resultat och karriärer!


DEN 23 MARS 2011


Saxemara IF har gjort ett jättejobb på STAC i vinter! Sprint, längdhopp, benböjshopp (effekt), maxstyrka bål-arm, ben-bål, allt visade sig ruggigt förbättrat. Läs mera på Dettners blogg.

Upplagd av admin kl. 8:39  2 Kommentarer
Etiketter:STAC Fystester

DEN 16 MARS 2011


STAC Elittränare börjar med steg 1 den 19-21 maj 2011. Sannolikt den bredaste, djupaste, helhetsinriktade och effektfullaste tränarutbildningen du kan du kan gå i Norden. 240 timmars utbildning, varav 120 är på plats på STAC och resten sker på hemmaplan fast med en tydlig uppgift.
Ladda ner Pdf om STAC Elittränare


Upplagd av admin kl. 19:11  2 Kommentarer
Etiketter:STAC Elittränarutbildning

DEN 8 MARS 2011


Anmäl dig till "Effekt eller Defekt"-utbildningen (ladda ner pdf) (2 dagar, 1-2 april) och skapa dig en uppfattning om vad det är som bygger så fantastiska resultat på STAC. Jimmy Lidberg vann just Ungers GP mot övriga världseliten i brottning, Angelica Bengtsson slår tredubbla världsrekord i stav tre månader efter att vi börjat samarbeta etc.
Om du blir allvarligt intresserad efter detta, är STAC Elittränarutbildning (ladda ner pdf) den mest potenta elittränarutbildningen du kan gå i Norden.

Upplagd av admin kl. 14:58  2 Kommentarer
Etiketter:Utbildningar och kurser