DEN 2 MARS 2012

Jimmy Lidberg på väg mot OS via STAC!


Jimmy Lidberg fick ganska mycket välbehövlig manuell undersökning, behandling, rådgivning och uppdatering av långtidsplanen fram till OS i London, under dagens minilandslagsdag på STAC. Det är slående hur tuff och hård en professionell brottningssatsning är. Med hjälp av sin STAC Elitfond status och lite extra hjälp på STAC, kunde Jimmy lämna STAC ett par besvär lättare...
Jimmy Lidberg är en av Sveriges absolut största idrottsmän de senaste 10 åren. Det är mycket ovanligt med en så hög lägstanivå, under så många år. Killen har silver, brons, silver på VM, de senaste tre åren! Han ha dessutom 4 EM-medaljer och 10 SM-guld, så han har vänt ett par stekar i sina dagar.

I en sport där 15-20 man är potentiella vinnare, inte 3-4 utan 15-20 man, finns det inga marginaler. Har du en dålig dag och bara presterar några procent under din toppnivå åker du ut i första omgången i ett brottningsmästerskap i 96-kg, så hårt är det i brottningens tuffaste vikt klass. Inför OS gör vi allt, precis allt som är möjligt för att klämma dit den där pricken över i! Jimmy är en STOR kille på STAC.

Upplagd av STAC kl. 23:39
Etiketter: Klienter

KommentarerSkriv din kommentar!