STAC Bloggen

Bloggen om våra elitidrottare.  

På STAC Bloggen släpper vi återkommande nyheter med lite mera bakgrund kring de prestationer och de resultat våra elitidrottare gör varje vecka i ett oändligt antal olika idrotter. Framför allt refererar vi kring de som är s.k. STAC Elitfondare, deras träningsinsatser, uppoffringar och inte minst resultat och karriärer!


DEN 1 AUGUSTI 2011


Kristianstad IK glänste på STAC Fystest. Jens Svensson hade verkligen antagit utmaningen och krossade sina sprinttider från förra testtillfället i april. Samtidigt infriade han det han lovat undertecknad, dvs. att jag aldrig mera skulle få chansen att anmärka på hans fysiska form eller prestanda. Jag kunde inte annat än buga för Jensas monstruösa förbättringar på 10 och 30 m sprint. Respekt Jensa, du var värd hela min bugning ;-). En förbättring från 1.76 till 1.66 på 10 m och 4.22 till 4.08 på 30 m sprint, är sjukt bra på 3 månader.

Micke Tisell myste i bakgrunden och gillade vad han såg, det var långt ifrån bara Jensa som hade uppgraderat buggar och bål, han fick kvitto på ETT RUGGIGT VÄLTRÄNAT LAG. Joni Lindlöv och Oscar Thorell delade på sprinttronen via 1.65 resp 4.03, dvs. exakt samma tid på båda distanserna.Viktor Sundström var ruggig i effekttesterna på ett och två ben med Julius Bergqvist och Seth Wikskal i hälarna. Peter Rooth var ett monster i benböj på 200 kg liksom Oscar Thorell som toppade även i utfallssteg.

Tror inte han kommer att sakna Cooper test, dips, chins och brutalbänk speciellt mycket nästa år heller. Kul med tränare som vågar tänka utanför mössan. Det finns inte så många.

Jag tar av mössan än en gång för Jens Svensson, äldst i laget och topp tre overall sett över alla testerna, jag blir glad när "gamla gubbar" tutar så mössorna flyger av smågrabbarna. Hissa flaggan i Kristiantad det blir en kul säsong för KIK!

Upplagd av admin kl. 23:18  3 Kommentarer
Etiketter:STAC Fystest Ishockey

DEN 28 JULI 2011


Nervositeten inför STAC Fystest ishockey för Kristianstad IK på måndag i nästa vecka, sprider sig. Jens Svensson Kapten i KIK skriver av sig lite på KIK Bloggen. Jag tror nog de flesta gjort tydliga framsteg för sin egen skull, inte vår ;-).

Upplagd av admin kl. 21:29  3 Kommentarer
Etiketter:STAC Fystest Ishockey

DEN 29 APRIL 2011


Vilket härligt gäng som gästade STAC, fullt av högklassiga insatser. Men också en hel del att fixa till. Kristianstad IK kommer att rocka fett i höst! Denna sommar kommer vi på STAC att hjälpa KIK, Mikael Tisell och spelarna att bygga en ännu bättre fysik från grunden. 

Upplagd av admin kl. 21:32  2 Kommentarer
Etiketter:STAC Fystest Ishockey 
 
STAC Bloggen

 2010 (57)
   april (2)   
   maj (6)   
   juni (5)   
   juli (10)   
   augusti (6)   
   september (4)   
   oktober (8)   
   november (8)   
   december (8)   
 2011 (72)
   januari (3)   
   februari (10)   
   mars (3)   
   april (7)   
   maj (5)   
   juni (6)   
   juli (8)   
   augusti (8)   
   september (9)   
   oktober (4)   
   november (6)   
   december (3)   
 2012 (39)
   januari (7)   
   februari (6)   
   mars (6)   
   april (4)   
   maj (3)   
   juni (4)   
   augusti (1)   
   september (2)   
   oktober (1)   
   november (2)   
   december (3)   
 2013 (5)
   januari (1)   
   februari (1)   
   mars (2)   
   december (1)   
 2014 (2)
   januari (1)   
   mars (1)   

Ämnen

STAC Invigning

Brottning

Uppbyggnadsträning

Ishockey

STAC Lab

Referenser

Våra klienter

Hockey

STAC Hockeytest

STAC i media

Erbjudanden

Funktionell träning

Klienter

STAC Fystest Fotboll

STAC Elitfond

Nyheter på STAC

STAC Fystester

Utbildningar och kurser

STAC Elittränarutbildning

STAC Fystest Ishockey

Brottarläger på STAC

STAC