STAC Bloggen

Bloggen om våra elitidrottare.  

På STAC Bloggen släpper vi återkommande nyheter med lite mera bakgrund kring de prestationer och de resultat våra elitidrottare gör varje vecka i ett oändligt antal olika idrotter. Framför allt refererar vi kring de som är s.k. STAC Elitfondare, deras träningsinsatser, uppoffringar och inte minst resultat och karriärer!


DEN 6 SEPTEMBER 2010


Jimmy Lidberg VM-brons på VM i Moskva! Så har denne fantastiska människa och STAC Elitfond-sponsrade idrottsman, kämpat till sig ytterligare en medalj på ett stort mästerskap i mördande konkurrens! Bara att gratulera Jimmy, -fy katten vad bra jobbat! Lite välbehövlig vila, sedan fortsätter resan mot OS 2012 med specialdesignad och smart periodiserad uppbyggnadsträning.


Upplagd av admin kl. 20:00  2 Kommentarer
Etiketter:Brottning, Våra klienter

DEN 23 AUGUSTI 2010


Den 6 september är det VM-brottning för Jimmy Lidberg (96kg klassen Grekisk-Romersk) i Moskva! Vi är övertygade att Jimmy kommer att övertyga. Kom dock ihåg att konkurrensen inom 96-kg klassen är mördande 14-16 brottare har kapacitet att vinna. En enda dålig match och du är ute, tufft, stentufft, kommer det att bli! Vi lyckönskar Jimmy inför ännu en milstolpe mot det stora målet sommaren 2012. Under senhösten kommer ni kanske att träna bredvid denna grymma atlet på STAC när han kör något av sina uppbyggnadsläger.   


Upplagd av admin kl. 22:52  2 Kommentarer
Etiketter:Brottning, Våra klienter

DEN 24 JULI 2010


Det är bra med multipla kompetenser på STAC! När Jimmy Lidberg fick en lätt nackspärr efter sitt senaste tuffa brottningspass igår kväll, kunde vi fixa detta omgående (idag på förmiddagen) med avancerad manuell medicinkompetens och få Jimmy träningsbar igen.

Det var dock veckans besök av kollegor från Rygg & Ledkliniken i Trollhättan med Lars-Ove Hedin i spetsen som justerade Jimmy´s nacke och bröstrygg. Vilken tur att man har så kompetenta kollegor, som dessutom besöker STAC och Kroppsinvest när Anna och Jag inte är på plats! Tack Oskar Berglund (vår sommarvikarierande naprapatstuderande) för att du är en sådan klocka och guidar våra besökare med upplevelser och relevanta behandlingsuppdrag när vi är på semester ;-).

Kolla även vad Jimmy skriver på sinblogg, han vann förresten Spaniens GP i brottning samtidigt som panien tog VM guld i fotboll!


Upplagd av admin kl. 14:44  2 Kommentarer
Etiketter:Brottning, Våra klienter

DEN 22 JULI 2010


"Tack Jocke! Vi har nu kört vårt första pass på STAC! Mycket bra! Min tränare fick tyvärr akut förhinder men jag kör på enligt vår uppsatta plan så det är inga problem. Min sparringpartner Jim och jag sitter nu på en uteservering i Ronneby och tar en kvällsfika. Vi syns på måndag. Hälsa familjen! Mvh  Jimmy"
Jimmy Lidberg verkar njuta av vad STAC har att erbjuda på sitt privata träningsläger inför Brottnings VM i augusti. Från och med måndag byter jag från coachning av elitseriehockeyspelare mot en världsklassbrottare, känns som en ganska ok utmaning tycker jag. 


Upplagd av admin kl. 21:46  2 Kommentarer
Etiketter:Brottning, Våra klienter

DEN 1 MAJ 2010


Jimmy Lidberg som varit Joakim Dettners klient (bl.a. via kost- och livsstilskonsultation, rehabiliteringsträning, kompletterande styrketräningsträningsupplägg samt periodisering av hela satsningen mot OS 2012) sedan december 2007, kommer att förlägga klart mer träning än tidigare till Ronneby. Vi gläds åt beslutet och gratulerar våra medlemmar som kommer att få se riktigt tuff och tung funktionell styrketräning framöver.

"På STAC kan jag träna allt det jag saknat på ett och samma ställe, det är unikt och det bästa träningscentret i Europa. 1000 kvadratmeter med både brottningsmatta av tävlingskvalité och all den yta och funktionell styrketräningsutrustning jag och mina landslagskompisar behöver för en så komplex idrott som brottning. Liknande har jag inte sett någonstans under mina 10 år resande kors och tvärs, tränandes och tävlandes över hela världen" enligt Jimmy Lidberg.


Upplagd av admin kl. 20:50  2 Kommentarer
Etiketter:Brottning 
 
STAC Bloggen

 2010 (57)
   april (2)   
   maj (6)   
   juni (5)   
   juli (10)   
   augusti (6)   
   september (4)   
   oktober (8)   
   november (8)   
   december (8)   
 2011 (72)
   januari (3)   
   februari (10)   
   mars (3)   
   april (7)   
   maj (5)   
   juni (6)   
   juli (8)   
   augusti (8)   
   september (9)   
   oktober (4)   
   november (6)   
   december (3)   
 2012 (39)
   januari (7)   
   februari (6)   
   mars (6)   
   april (4)   
   maj (3)   
   juni (4)   
   augusti (1)   
   september (2)   
   oktober (1)   
   november (2)   
   december (3)   
 2013 (5)
   januari (1)   
   februari (1)   
   mars (2)   
   december (1)   
 2014 (2)
   januari (1)   
   mars (1)   

Ämnen

STAC Invigning

Brottning

Uppbyggnadsträning

Ishockey

STAC Lab

Referenser

Våra klienter

Hockey

STAC Hockeytest

STAC i media

Erbjudanden

Funktionell träning

Klienter

STAC Fystest Fotboll

STAC Elitfond

Nyheter på STAC

STAC Fystester

Utbildningar och kurser

STAC Elittränarutbildning

STAC Fystest Ishockey

Brottarläger på STAC

STAC