Boka tid

Boka enkelt din tid för naprapatbehandling och träning via vårt bokningssystem. När det gäller förfrågan om STAC Custom Made, STAC Kost- och Livsstilskonsultation m fl tjänster ringer du på 0457-462020 eller mailar på info@stac.nu.

OBS!  Avbokning skall ske senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras fullt pris.

Boka tid på STAC Ronneby

Prislista

Delbetalning

Ni är många som efterfrågat en möjlighet att delbetala era utbildningssatsningar hos oss på STAC och nu finns den möjligheten genom vårt samarbete med HumanFinans.

Human Konto

Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta! I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t ex låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i 12 eller 24 månader.

Öppettider

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning

 

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning finns sedan hösten 2016 på Emaljervägen 7 i Ronneby. STAC I & N är öppet för dig som bokat tid för naprapatbehandling eller personlig träning.
Kontakta oss på 0457-462020 eller info@stac.nu så svarar vi så fort vi kan:).

STAC Academy är vår utbildningsdel där vi erbjuder några av marknadens bästa utbildningar för tränare och terapeuter. Här kan du läsa mer om våra utbildningar, http://www.stac.nu/stac-division/stac-academy/
A
nmälan el frågor om utbildningar skickar du in på info@stac.nu.

Hjärtligt välkommen till STAC Academy!!

Personal

Välkommen till oss på STAC!

Tillsammans försöker vi på STAC att undersöka, hjälpa, behandla och designa bästa helhetsupplägget för alla, oavsett nuläge. Inte bara elitidrottaren, utan alla kan få screening, bli analyserade, få råd, hjälp och behandling hos oss. Hela vägen från behovet av manuell behandling och rehabilitering vid yrkes- eller idrottsskada till förebyggande träning, uppbyggnadsträning för en viss kravprofil och hela vägen till komplexa upplägg för elitidrottare, elitidrottslag och landslag. Gemensamt har vi både djup och bred kunskap inom manuell behandling, naprapati, idrottsmedicin, styrke- och uthållighetsträning, rehabilitering, yrkesskador och kost och livsstilscoachning massage, träning, nutrition, kost- och livsstil m m.

Vår passion är att hjälpa dig att hitta ditt bästa jag, oavsett var du är i din utveckling och vart du vill komma. Vi vill hjälpa dig att hitta dina nycklar till ett liv med energi, lust, välmående och glädje.

Kom gärna och besök oss och se vad vi kan göra för dig!

Vill du boka tid kan du göra det direkt på vår sida här, eller ring 0457-46 2020. Du kan också maila till info@stac.nu.