Boka tid

Med våra flexibla öppettider är det lätt för dig att hitta en tid som passar. Du kan enkelt boka tid för massage eller naprapatbehandling via vårt bokningssystem. När det gäller förfrågan om STAC Custom Made, STAC Kost- och Livsstilskonsultation m fl tjänster ringer du på 0457-462020 eller mailar på info@stac.nu.

OBS!  Avbokning skall ske senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras fullt pris.

Boka tid på STAC Ronneby

Prislista

Delbetalning

Ni är många som efterfrågat en möjlighet att delbetala era utbildningssatsningar hos oss på STAC och nu finns den möjligheten genom vårt samarbete med HumanFinans.

Human Konto

Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta! I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t ex låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i 12 eller 24 månader.

Öppettider

  • Måndag: 08:00-20:00
  • Tisdag: 08:00-20:00
  • Onsdag: 08:00-20:00
  • Torsdag: 08:00-20:00
  • Fredag: 08:00-17:00
  • Lördag: Ej bemannat
  • Söndag: Ej bemannat

Öppettider för medlemmar

Medlemmar som har entrétag kommer in på STAC följande öppettider: Måndag-Söndag kl. 06.00-21.30

 

Personal

Välkommen till oss på STAC!

Tillsammans försöker vi hjälpa allt från nybörjare till elitidrottare till ett välmående utöver det vanliga. Gemensamt har vi både djup och bred kunskap inom manuell behandling, naprapati, massage, träning, nutrition, kost- och livsstil m m.

Vår passion är att hjälpa dig att hitta ditt bästa jag oavsett var du är i din utveckling och vart du vill komma. Vi vill hjälpa dig att hitta dina nycklar till ett liv med energi, lust, välmående och glädje.

Kom gärna och besök oss och se vad vi kan göra för dig!

Vill du boka tid kan du göra det direkt på vår sida här, eller ring 0457-46 2020. Du kan också maila till info@stac.nu.