Tidsbokning

Med våra flexibla öppettider är det lätt för dig att hitta en tid som passar. Du kan enkelt boka tid för massage eller naprapatbehandling via vårt bokningssystem. När det gäller förfrågan om STAC Custom Made, STAC Kost- och Livsstilskonsultation m fl tjänster ringer du på 0457-462020 eller mailar på info@stac.nu.

OBS!  Avbokning skall ske senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras fullt pris.

Boka tid på STAC Ronneby

Prislista

Delbetalning

Ni är många som efterfrågat en möjlighet att delbetala era utbildningssatsningar hos oss på STAC och nu finns den möjligheten genom vårt samarbete med HumanFinans.

Human Konto

Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta! I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t ex låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i 12 eller 24 månader.

Öppettider

  • Måndag: 08:00-20:00
  • Tisdag: 08:00-20:00
  • Onsdag: 08:00-20:00
  • Torsdag: 08:00-20:00
  • Fredag: 08:00-17:00
  • Lördag: Ej bemannat
  • Söndag: Ej bemannat

Öppettider för medlemmar

Medlemmar som har entrétag kommer in på STAC följande öppettider: Måndag-Söndag kl. 06.00-21.30

 

Följande röda dagar under våren 2015 är det ej bemannat på STAC (Medlemmar med tag kommer in)

Långfredagen den 3/4
Annandag påsk 6/4
Fredagen den 1/5
Kristi Himmelsfärd 14/5
Midsommarafton 19/6

Personal

Välkommen till alla våra härliga medarbetare på STAC!

JOAKIM DETTNER – LEG NAPRAPAT, IDROTTSMEDICINARE, ELITTRÄNARE, KOST- OCH LIVSSTILSCOACH

En mycket passionerad, joakimerfaren och vetgirig person som älskar att hjälpa elitidrottare och elitidrottslag lika mycket som att fixa en komplicerad nackskada eller få igång en lätt överviktig senior. Med över 30 000 behandlingar och idrottsmedicinska konsultationer i bagaget, har han tillsammans med Anna Dettner inte bara utvecklat STAC Metoden och STAC Fystest utan även utbildningarna STAC Elittränare, STAC Grundtränare och STAC Professional.

 

ANNA DETTNER – LEG NAPRAPAT, IDROTTSMEDICINARE, ELITTRÄNARE, KOST- OCH LIVSSTILSCOACH

Annas signum är annanoggrannhet, professionalism och lugn, vilket skapar mycket effektiva träningsupplägg och inspirerande träning. Med en manuell och idrottsmedicinsk erfarenhet från mer än 30 000 st konsultationer finns det inte mycket som hon inte sett eller varit med om. Anna är dessutom en mycket omtyckt kost- och livsstilscoach, vars numera friska klienter refererar nya i en aldrig sinande ström. Anna har tillsammans med Joakim Dettner under 15 år utarbetat och finslipat STAC Metoden.

 

MARIE ERDIN – MASSAGETERAPEUT, CERT MASSÖR, YOGALÄRARE, STAC GRUNDTRÄNARE, STAC ELITTRÄNARE

Marie jobbar på STAC mariaIdrottsmedicin & Naprapatmottagning som massageterapeut och på STAC Training Center som elittränare. Hon utbildar massörer genom Svenska Hälsoteamet och är även Yogalärare och håller bl.a. våra uppskattade yogapass. Marie brinner för att du ska lyckas nå dina mål och drömmar och hjälper dig en bra bit på vägen.

 

FREDRIK ASSARSSON – MASSAGETERAPEUT, CERT MASSÖR, STAC GRUNDTRÄNARE, STAC PROFESSIONAL

Fredrik har sedanfredrik ett antal år tillbaka både gjort en total helomvändning och bytt väg både för sin egen del och yrkesmässigt. Fredrik blev färdig massageterapeut i januari 2014 och har sedan september 2013 arbetat på STAC. Fredrik har hunnit med att få samtliga våra interna utbildningar förutom STAC Elittränare som han påbörjade nu i maj och blir klar nästa år. Fredrik har ett brinnande intresse för mental, spirituell och fysisk hälsa. Vi är väldigt glada att ha Fredrik ibland oss och det är våra kunder också!

 

CATARINA ANDERSSON – LEG NAPRAPAT, STAC PROFESSIONAL, STAC GRUNDTRÄNARE

Catarina har ett L40217stort intresse för idrottsmedicin och vill kontinuerligt utvecklas för att kunna hjälpa fler att bli bättre och mer välmående. Kombinationen av manuell behandling och korrektiv funktionellt träning har vidareutvecklat behandlingsmetoderna hjälpt många kunder. Catarina har stort intresse av alla olika former av träning, förebyggande liksom rehabiliterande behandling.

 

EMIL BLENNOW – RECEPTIONIST, STAC GRUNDTRÄNARE

Emil jobbar som Emilreceptionist, koordinator och assisterande tränare på STAC. Emil håller i flera av STAC´s grundläggande och mycket uppskattade träningspass. Han är spindeln i receptionsnätet på STAC och är ansvarig för administrationen runt våra utbildningar. Han jobbar även på en lovande fotbollskarriär.

 

CECILIA WULFING DETTNER – VD, HOLISITIC LIFESTYLE COACH STEG 2

En hästgalen, glad,cecilia medveten och ruggigt strukturerad strateg som vänt egen svår ohälsoprocess till glatt välmående och en mission om kunskap och hälsa till folket.
Cecilia har erfarenhet från ett antal både svenska och amerikanska företag på marknads- och ledarpositioner. Efter 11 år som ägare av reklambyrån Locomotiv i Stockholm och arbete som projektldare var det dags för nya utmaningar med inriktning på hälsa och träning.

 

CHRISTIAN BURE – NAPRAPAT

Christian är en lugn person,bure1 med stort intresse för golf, handboll och familjeaktiviteter. Efter genomgången internutbildning och kontinuerlig integrering, kommer även Christian att fungera som coach med medlemsscreeningar och personlig träning på STAC Training Center. Parallellt med jobbet på STAC fullgör han den legitimationspraktik som återstår för att kunna ansöka om sin svenska legitimation till Leg. Naprapat.