Det här är vi. 

STAC går som tåget på alla fronter! Vi blir därför allt fler passionerade och kompetenta medarbetare i våra stora, häftiga och rymliga lokaler! Just nu har vi fler tjänster, fler pass och fler kunder än någonsin förr! Trots detta har vi även höjt en redan hög servicenivå! Välkommen!
 


Joakim Dettner - Leg naprapat, Idrottsmedicinare, elittränare, kost- och livsstilscoach
En mycket passionerad, erfaren och vetgirig person som älskar att hjälpa
elitidrottare och elitidrottslag lika mycket som att fixa en komplicerad nackskada eller få igång en lätt överviktig senior. Med över 30 000 behandlingar och idrottsmedicinska konsultationer i bagaget, har han tillsammans med Anna Dettner inte bara utvecklat STAC-metoden och STAC Custom Made utan även utbildningarna STAC Elittränare, STAC Grundtränare och STAC Professional. Inom branschen anses STAC Metoden, STAC Custom Made och våra utbildningar som "top notch".
 


Anna Dettner - Leg naprapat, idrottsmedicinare, elittränare, kost- och livsstilscoach
Annas signum är noggrannhet, professionalism och lugn, vilket skapar mycket effektiva träningsupplägg och inspirerande träning. Med en manuell och idrotsmedicinsk erfarenhet från mer än 30 000 st konsultationer finns det inte mycket som hon inte sett eller varit med om. Anna är dessutom en mycket omtyckt kost- och livsstilscoach, vars numera friska klienter refererar nya i en aldrig sinande ström. Anna har tillsammans med Joakim Dettner under 15 år utarbetat och finslipat STAC Metoden.
 

Jonas Jonason - STAC Elittränare och PGA Professional
Jonas är STAC Elittränare och är sedan tidigare även PGA Professional. Jonas är extremt duktig på att skapa program för rotationsidrotter men jobbar givetvis med alla typer av klienter eftersom rotation ingår mer eller mindre i allt vi gör eller skall utveckla.  Jonas spontanitet, glädje och professionalism är stora tillgångar på STAC och för de klienter som köper Jonas tjänster.
 


Emil Blennow - Assisterande tränare, receptionist
Emil jobbar som receptionist/koordinator och assisterande tränare på STAC. Emil håller i flera av STAC´s grundläggande och mycket uppskattade träningspass. Emil är spindeln i receptionsnätet på STAC och jobbar på en lovande fotbollskarriär.


Marie Erdin - Massageterapeut Cert massör,Yogalärare, STAC Grundtränare
Marie är STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagnings massageterapeut. Hon utbildar massörer genom Svenska Hälsoteamet. Marie är även Yogalärare och håller bl.a. våra uppskattade yogapass.


Catarina Andersson - Leg Naprapat, STAC Professional 1
Catarina är en viktig del av framtidens med elitidrott integrerade STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning. Hon har stort intresse av alla olika former av träning, förebyggande liksom rehabiliterande behandling.


Cecilia Wulfing Dettner - VD
En hästgalen, glad, medveten och ruggigt strukturerad strateg som vänt egen svår ohälsoprocess till glatt välmående och en mission om kunskap och hälsa till folket.
Cecilia har erfarenhet från ett antal både svenska och amerikanska företag på marknads- och ledarpositioner. Efter 11 år som ägare av reklambyrån Locomotiv i Stockholm och arbete som projektledare var det dags för nya utmaningar med inriktning på hälsa och träning.Ägarstruktur
AB Scandinavian Top Athletic Center ägs till 100% av White Dragon AB. White Dragon AB ägs till 50% av Joakim och Anna Dettner samt 50 % av Gröna Kulor AB. Gröna Kulor AB ägs av Cecilia Wulfing Dettner och Lars Wulfing.