Medlemsskap och introduktionskurs på STAC

På STAC tränar du dig bokstavligen till ett medlemskap. Vi har en introduktionskurs som tar dig igenom alla basala rörelser och stabilitetsförmågor som inte bara förbereder dig att kunna nyttja alla roliga träningsinriktningar på STAC, den brukar fixa till allt från rygg- och knäsmärta till nackbesvär och huvudvärk.

Det är av yttersta vikt att du har basala kunskaper om funktionell träning och en viss grad av praktisk erfarenhet för att träna säkert och kunna utvecklas på bästa sätt. Vår introduktionskurs är så eftertraktad, även av dem som inte planerar att bli medlemmar på STAC, att vi har deltagare från hela Sverige! Välkommen att anmäla dig till nästa kursomgång.


Det här innebär ett medlemskap på STAC:
  • Du har möjlighet att rådfråga och bli korrigerad/instruerad av våra multifunktionella coacher och personliga tränare om du känner dig osäker på  något.
  • Du får träna på en av världens mest funktionellaoch rymligaste  träningsanläggningar, där alla har en hög grundkunskap om träning.
  • Du har tillgång till hela anläggningen under ordinarie öppettider, givetvis med hänsyn till andra medlemmar, organiserade pass och vad platschefen eller ansvarig coach meddelar.
  • Du får träna sida vid sida med lokala idrottare och elitidrottare från hela världen när de besöker STAC och/eller coachas av någon av oss elittränare på STAC.
För priser, gå in på Prislista.