Boka tid

Boka enkelt din tid för naprapatbehandling och träning via vårt bokningssystem. När det gäller förfrågan om STAC Custom Made, STAC Kost- och Livsstilskonsultation m fl tjänster ringer du på 0457-462020 eller mailar på info@stac.nu.

OBS!  Avbokning skall ske senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras fullt pris.

Boka tid på STAC Ronneby

Prislista

Delbetalning

Ni är många som efterfrågat en möjlighet att delbetala era utbildningssatsningar hos oss på STAC och nu finns den möjligheten genom vårt samarbete med HumanFinans.

Human Konto

Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta! I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t ex låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i 12 eller 24 månader.

Öppettider

  • Måndag: 08:00-17:00
  • Tisdag: 08:00-17:00
  • Onsdag: 08:00-17:00
  • Torsdag: 08:00-17:00
  • Fredag: 08:00-17:00
  • Lördag: Ej bemannat
  • Söndag: Ej bemannat

Öppettider för medlemmar

Medlemmar som har entrétag kommer in på STAC följande öppettider fram t o m den 31/8: Måndag-Söndag kl. 06.00-21.30. Därefter är STAC stängt på Fridhemsvägen 15 men öppnar snart i nya lokaler, info kommer inom kort:)

Bemannade öppettider från  08:00 till 17:00 måndag till fredag t o m 31/8.

 

Historia

Vi får ofta frågan om varför vi startade STAC i Ronneby. För oss är det ganska självklart. Det är en fantastiskt vacker bygd, en av de absolut vackraste parkerna i Sverige alldeles intill knuten och en historia som sjuder av hälsa och välmående. Vid förra sekelskiftet vallfärdade människor till Ronneby för att dricka brunn, vandra i parken och äta hälsosam mat under några veckor för att återhämta krafterna. De vackra trävillorna längs Ronnebyån hyrdes ut till sommargästerna för att få in lite extra pengar.

I denna miljö passar det verkligen att starta ett helt nytt företag som tänker holistiskt och arbetar med hela människan. Vi vill ge kropp och knopp chansen att må så bra som möjligt! Vi vill hjälpa dig att hitta och lära känna ditt bästa jag.

Välkommen till STAC, Scandinavian Top Athletic Center!