Boka tid

Boka enkelt din tid för naprapatbehandling och träning via vårt bokningssystem. När det gäller förfrågan om STAC Custom Made, STAC Kost- och Livsstilskonsultation m fl tjänster ringer du på 0457-462020 eller mailar på info@stac.nu.

OBS!  Avbokning skall ske senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras fullt pris.

Boka tid på STAC Ronneby

Prislista

Delbetalning

Ni är många som efterfrågat en möjlighet att delbetala era utbildningssatsningar hos oss på STAC och nu finns den möjligheten genom vårt samarbete med HumanFinans.

Human Konto

Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta! I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t ex låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i 12 eller 24 månader.

Öppettider

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning

 

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning finns sedan hösten 2016 på Emaljervägen 7 i Ronneby. STAC I & N är öppet för dig som bokat tid för naprapatbehandling eller personlig träning.
Kontakta oss på 0457-462020 eller info@stac.nu så svarar vi så fort vi kan:).

STAC Academy är vår utbildningsdel där vi erbjuder några av marknadens bästa utbildningar för tränare och terapeuter. Här kan du läsa mer om våra utbildningar, http://www.stac.nu/stac-division/stac-academy/
A
nmälan el frågor om utbildningar skickar du in på info@stac.nu.

Hjärtligt välkommen till STAC Academy!!

Delägare STAC - Cecilia Wulfing Dettner, Joakim Dettner, Anna Dettner

Ägare

Joakim och Anna Dettner. Båda är legitimerade naprapater (sedan 1997, 1998) med en mängd vidareutbildningar inom kost, träning, idrottsmedicin m m och har drivit framgångsrika naprapat och hälsoföretag som Kroppsinvest Kliniken och Kroppsinvest Institute sedan 1997 respektive 2005. Joakim har även en bakgrund som doktorand och forskarstuderande på Umeå Universitet 2000-2003, avd för idrottsmedicin, i bagaget.

Joakim Dettner är verksamhets-, utvecklings- och forskningsansvarig på STAC Academy, STAC PAD och det digitala programdesignverktyget STAC PAD samt testlabbet STAC LAB.
Anna Dettner är verksamhetschef på STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning.
Anna och Joakim äger 50% av STAC.

Cecilia Wulfing Dettner är kommunikatör, strateg och VD för STAC sedan starten 2010. Cecilia har en bakgrund som marknadschef, divisionschef, produktchef från både svenska och amerikanska bolag som Din Optiker (numera Synoptik), Coca-Cola AB, Johnson & Johnson, NK m fl. Innan uppstarten av STAC var hon partner och projektledare i Locomotiv Reklambyrå under 10 år.
Cecilia äger 50% av STAC genom bolaget Gröna Kulor AB.

STAC startades 2010 med gemensamma krafter av Joakim Dettner, Anna Dettner (Kroppsinvest Institute) och Cecilia Wulfing Dettner ihop med ELIAS i Blekinge AB. Fokus har från start varit att bygga ett internationellt respekterat varumärke för strukturerad, innovativ och resultatorienterad verksamhet inom träning, kost och livsstil. För alla – från nybörjare till elit.