Boka tid

Boka enkelt din tid för naprapatbehandling och träning via vårt bokningssystem. När det gäller förfrågan om STAC Custom Made, STAC Kost- och Livsstilskonsultation m fl tjänster ringer du på 0457-462020 eller mailar på info@stac.nu.

OBS!  Avbokning skall ske senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras fullt pris.

Boka tid på STAC Ronneby

Prislista

Delbetalning

Ni är många som efterfrågat en möjlighet att delbetala era utbildningssatsningar hos oss på STAC och nu finns den möjligheten genom vårt samarbete med HumanFinans.

Human Konto

Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta! I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t ex låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i 12 eller 24 månader.

Öppettider

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning

 

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning finns sedan hösten 2016 på Emaljervägen 7 i Ronneby. STAC I & N är öppet för dig som bokat tid för naprapatbehandling eller personlig träning.
Kontakta oss på 0457-462020 eller info@stac.nu så svarar vi så fort vi kan:).

STAC Academy är vår utbildningsdel där vi erbjuder några av marknadens bästa utbildningar för tränare och terapeuter. Här kan du läsa mer om våra utbildningar, http://www.stac.nu/stac-division/stac-academy/
A
nmälan el frågor om utbildningar skickar du in på info@stac.nu.

Hjärtligt välkommen till STAC Academy!!

Om oss

STAC är ett holistiskt tränings-, utbildnings- och idrottsmedicinskt företag i världsklass. Vårt ständiga fokus på kontinuerlig förbättring av verksamhet och vår framgångsrika arbetsprocess, STAC Processen, gör att vi hela tiden utmanar och förbättrar vårt sätt att arbeta, guida, coacha och utbilda våra kunder och klienter. Vi förändrar, utvecklar och utvärderar kontinuerligt hur vi arbetar inom våra områden träning, nutrition, livsstilsförändring och idrottsmedicin.
Med vårt digitala screening-, analys och programdesignverktyg STAC PAD, utvecklat på digital basis sedan 2010, har vi även tagit en innovativ tätposition inom den digitala utvecklingen i hälso- och träningsbranschen. Läs mer om STAC PAD på www.stacpad.com

Vi brinner för att få ut budskapet att ”alla kan förändra sin situation” och gå mot bättre välmående genom mer kunskap om hur ens egen kropp fungerar, ge ”rätt nycklar” och ”rätt guidning” för alla individer oavsett nuläge, satsning eller mål.

På STAC har vi just nu delat in vår verksamhet i tre huvudinriktningar/områden:

STAC IDROTTSMEDICIN & NAPRAPATMOTTAGNING (kallat Nya STAC i Ronneby)
Heltäckande service med alla våra eftertraktade tjänster såsom,
-manuella undersökningar och naprapatbehandlingar,
-idrottsmedicinska undersökningar och behandlingar,
-rehabiliteringsupplägg,
-STAC Screening Light,
-STAC Custom Made,
-STAC Custom Made ”din idrott”,
-STAC Kost- och Livsstilskonsultation och
-personlig träning på vårt moderna rehabgym.
Vi är ett av Nordens mest kompetenta manuella och idrottsmedicinska kliniker. Vi kombinerar manuell medicin, rehabiliteringsmedicin, korrektiv och funktionell träning för muskuloskelettala besvär och relaterade orsakskomplex. Vi har även möjlighet till manuell och idrottsmedicinsk akutmottagning.
Vi är kända för att guida de mest komplexa och svåra fall mot en lösning och blir ofta rekommenderade av våra terapeutkollegor som en problemlösningsinstans.

STAC ACADEMY
Här skapar vi och vidareutvecklar bl.a. våra eftertraktade utbildningar för våra branschkollegor såsom STAC Elittränare, STAC Grundtränare, STAC Professional, STAC Sports Business Management, STAC Fystest & Testledare, ett flertal uppdragsutbildningar och externa föreläsningar m.m. Våra kunder/deltagare/köpare är personliga tränare, manuella terapeuter, fystränare, lagtränare, beslutsfattare inom hälso- och träningsbranschen, terapeutföretag, idrottslag, testcenter, träningsanläggningar, idrottsförbund, idrottslandslag, professionella atleter m.fl. Vi håller utbildningar på et flertal orter i hela Norden.

STAC PAD
Utveckling och försäljning av vårt framgångsrika digitala administrations-, screening-, programdesignverktyg med samma namn, STAC PAD. STAC PAD är oerhört uppskattat bland terapeuter för sin unika förmåga att supporta rehabklienter med screening, analys och enkel programdesign med tydliga instruktionsbilder. STAC PAD är nästan ännu mera populärt bland fystränare i lagidrotter eller terapeuter med fystränaransvar, eftersom verktyget hjälper dem att hantera stora antal screeningar, analyser och programdesigner på kort tid och med snygga program och instruktionsbilder. Direkt utskrivet eller skickat per e-post för direktaccess via mobil, padda eller dator.

Välkommen till STAC!