DEN 29 MARS 2012


20 deltagare på STAC Grundtränare, modern idrottsfysiologi var ämnet för första dagen. Imorgon är det screening, övningsval och övningsvariabler set, rep, tempo, intensitet och vila på schemat. 80 % praktik, 20 % teori. Idel lovord om första dagens upplevelser från en grupp människor som formligen suger i sig allt som förmedlas med ett hälsosamt stänk av frågor och svar kring olika ämnen.


Upplagd av admin kl. 18:53
Etiketter:Utbildningar och kurser

DEN 29 MARS 2012


Idag startar STAC Grundtränare. Vi hälsar alla deltagare från hela Norden välkomna och lovar att ge er en riktig dust av det bästa från modern idrottsfysiologin och en riktig tugga av den eftertraktade STAC Metoden att screena och skapa program.

Upplagd av admin kl. 9:06
Etiketter:Utbildningar och kurser

DEN 26 MARS 2012


Skulle inte sitta fel med ett sådant diplom! Det finns åter några platser kvar på STAC Grundtränare, -anmäl dig nu! Läs om på om STAC Grundtränare!

Upplagd av admin kl. 14:08
Etiketter:Utbildningar och kurser

DEN 24 MARS 2012


Det är full fart med tester och förbättringar på STAC denna soliga lördag. LdB FC 97 och Limhamn Bunkeflo 97 är på plats för andra året och det rejält! Prognosen efter första halvan av laget är testat är nästan två tiondelar förbättring på lagets 30 m sprint-tid, 3-4 cm bättre spänstresultat. Bakom detta ligger enorma resultatförbättringar på utfallsstegs- och benböjsstyrkan.Det är inte bara viktigt att bli starkare, det är även mycket viktigt med säkerheten vid utfallsstegs- och benböjstester. Tjejerna har lärt sig att säkra och supporta varandras träning!1.81 respektive 4.55 sek på 10/30 m med stillastående start, är bra för en kvinnlig 97:a, mkt bra!

Upplagd av admin kl. 11:49
Etiketter:STAC Fystester

DEN 21 MARS 2012


LdB flickor födda 97-98 kör STAC Fystest_fotboll inför 2:a året av deras satsning på "The STAC Method". Dvs. att bygga individuellt, grenspecifik och från grunden på alla plan. Även i år anförda av STAC-utbildade teamet Johanna och Freddie Sjögren, kommer nog lördagens testresultat på STAC att bli bra mycket märkvärdigare än förra året vid denna tiden!

Upplagd av admin kl. 19:46
Etiketter:STAC Fystester

DEN 17 MARS 2012


"Stort tack till er för en mycket givande utbildning och bra jobbat till alla er som var där! Nu har jag fått den inspiration och de nycklar jag behövde för att jobba på det sätt jag tror så mycket på och som jag vill utveckla vidare."
MVH Henrik Widén, Leg. Naprapat i Uppsala

"Förutom en välbehövlig naprapat-behandling för mitt upper cross syndrome av en duktig naprapat ;-), så gav STAC Professional mig mycket mer kunskap kring övningar och behandlingar kopplat till olika hållningsmönster. Precis vad jag behövde. Jag lämnar som vanligt STAC med massor av energi, ny kunskap och inspiration. Tack! Ni ska ha all "cred" för alla kunskaper ni delar med er!"  Mvh Karolina Svensson Idrottspedagog Oskarshamn

Ännu en lyckad 2½ dagars STAC Professional-kurs där vi lärt våra deltagare att screena klienter samt integrera manuell medicin med korrektiv och funktionell träning, har gått avstapeln under det senaste veckoslutet på STAC.

Upplagd av admin kl. 10:39
Etiketter:Utbildningar och kurser

DEN 12 MARS 2012

Tävlingen är avgjord! Linda Svensson hade enligt juryn den bästa motiveringen och vann platsen på STAC Grundtränare den 29-31/3 på STAC. Stort lycka till och välkommen!
Ett stort tack vill vi också rikta till alla som var med och skickade in sina bidrag, det var intressant läsning. Vi önskar er lycka till med er vidare utveckling. Flera av er har blivit inspirerade och vi kommer också att ses i slutet på mars på STAC. Alla är hjärtligt välkomna, det ska verkligen bli superkul!

Upplagd av admin kl. 11:46
Etiketter:

DEN 10 MARS 2012


"Stort tack för ett suveränt och intelligent upplägg - STAC levererar kvalitet! /Ola". Känns bra när polisledningen inte bara är nöjd, utan mycket nöjd med våra tjänster på STAC.

Upplagd av admin kl. 18:20
Etiketter:STAC Fystester

DEN 5 MARS 2012


STAC Fystest för pikétpolisaspiranter blir ett intressant inslag på STAC denna vecka. Samarbetet med Pikétpolisen i Malmö som startade 2010, rullar nu vidare med organiserade och yrkesspecifika tester på STAC. Vi hälsar 15 aspiranter välkomna och ser fram emot deras utveckling med tränings- och periodiseringsupplägg från STAC.  

Upplagd av admin kl. 22:07
Etiketter:Våra tjänster

DEN 2 MARS 2012


Efter en hektisk dag med power, powermätningar, sprinttävlingar och privata effektuppgörelser på ett och två ben ;-), går STAC Elittränarutbildning med snabba steg mot sista dagen denna gång. Tester och skapande av testprotokoll står på agendan, jag tror det är välfyllda skallar som tar tåg, bil och flyg hem till respektive ort i Sverige och Norge, framåt kvällen! Efter nästa träff, lite praktiska prov och en hemtenta, kan dessa duktiga tränare stolt ta på sig STAC ElittränarJackan ;-) och göra ett ruggigt bra jobb.

Upplagd av admin kl. 23:19
Etiketter:Utbildningar och kurser 
 
Nyheter

 2010 (82)
   april (4)   
   maj (11)   
   juni (12)   
   juli (8)   
   augusti (14)   
   september (8)   
   oktober (6)   
   november (10)   
   december (9)   
 2011 (106)
   januari (7)   
   februari (9)   
   mars (8)   
   april (9)   
   maj (10)   
   juni (6)   
   juli (5)   
   augusti (8)   
   september (15)   
   oktober (9)   
   november (11)   
   december (9)   
 2012 (91)
   januari (7)   
   februari (10)   
   mars (10)   
   april (6)   
   maj (11)   
   juni (6)   
   juli (9)   
   augusti (6)   
   september (9)   
   oktober (6)   
   november (5)   
   december (6)   
 2013 (72)
   januari (9)   
   februari (7)   
   mars (9)   
   april (9)   
   maj (7)   
   juni (8)   
   augusti (4)   
   september (4)   
   oktober (5)   
   november (5)   
   december (5)   
 2014 (16)
   januari (4)   
   februari (3)   
   mars (5)   
   april (4)   

Ämnen

Brottning

Uppbyggnadsträning

Bandy

Funktionell träning

Ishockey

Föreläsningar

Referenser

Våra pass

Våra klienter

STAC i media

STAC Hockeytest

Erbjudanden

Hockey

Besök på STAC

Information

Klienter

Effekt eller Defekt föreläsning på STAC

Elitutbildningar på STAC

STAC Fystest Fotboll

Evenemang på STAC

Nyheter på STAC

Våra tjänster

Våra företagstjänster

Utbildningar och kurser

Våra medlemar

STAC Fystest Ishockey

Våra medlemmar

KTA-resa

funktionell träning

Utbildningar

STAC Elittränarutbildning

STAC Professional

Landslagsläger på STAC

KTA-resan med Blossom Magazine

STAC on Tour

Dettners blogg

Pass på STAC

STAC Fystester

STAC

STAC Elitfond

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning

STAC PAD

STAC Fystest lag

STAC Custom Made referenser

Naprapatkonsultation

STAC Elittränare