DEN 29 JANUARI 2012


Det börjar dyka upp personliga rekord bland våra STAC-adepter redan i januari! Friidrottarna på STAC har bara kommit en liten liten bit in i sina periodiseringsplaner. Just nu är de flesta bara framme vid sina maxstyrkeprogram, ändå duggar personliga rekord tätt både på kända och okända distanser och grenar. Dvs. vi har inte ens börjat trimma deras kroppar med tanke på tid (dvs. kontakttider, utföranden med maximala accelerationer, tempon etc.), bara maximerat deras grenspecifika kraftresurser ned till 1010 tempon. X-trimningen kommer i nästa fas, dvs. den komplexa och extremt viktiga och länsliga powerkonverteringsfasen.

Det är vår på STAC, friidrottare och alla andra sommarhalvårshögsäsongare ,dvs. de som har högsäsong på sommarhalvåret och bygger upp sig på vinterhalvåret. Eftersom vi och våra adepter oftast inte satsar på inomussäsongen och fortfarande har en bra bit fram till powerträningsfasen med explosiv- och snabbstyrka, är resultaten hittills mycket angenäma ;-).
  • Simon Tofft -93 (tränar med upplägg från STAC) har gjort en nysatsning i sin sprintkarriär och slår sitt två år gamla personliga rekord 7.35 sek på 60 m och har numera 7.33 som pers! Han missade Pallasspelens final med minsta möjliga marginal! Simon är åter het och vet nu vad ett professionellt upplägg innebär ;-). Vad händer längre fram...
  • Rebecka Abrahamsson -94 (tränar med screening och rådgivning från STAC) putsar sitt trestegspers till 12.27 m och blir tvåa i Pallasspelen i Malmö, vilket innebar en putsning på 2 decimeter!
  • Sofie Flink -95 (STAC Elitfondare, tränar med fullständig support på STAC) slår pers på den udda men relevanta grenen kula, med 1.5 meter! Sofie kommer nog att chocka en del i sommar då hon rehabiliterat, korrigerat och optimerat sin spjutkastarkropp!
De två kanonerna Viktor Elvung Nilsson (100, 200 m sprint) och Tina Runesson (längdhopp) väntar dock något med sina första framträdanden. Huva! Det blir intressant för FIF Gnistan, Blekinges Friidrott och oss på STAC denna sommar! Det är ytterligare 4 adepter som väntar på "sina ryck" i personligarekordlistorna. Vänta får ni se, det är häftigt att följa FIF Gnistans framfart på STAC och runtom i Sverige på tävling.

Upplagd av admin kl. 15:18
Etiketter:Klienter

DEN 25 JANUARI 2012


Närmaste två dagarna är det STAC Professional-kurs på STAC. Manuella terapeuter (Naprapater, Kiropraktorer, Sjukgymnaster, Massörer etc.), Personliga tränare (PT) och fystränare av olika slag, vidareutbildar sig i konsten att kombinera manuell medicin och behandling med korrektiv och funktionell träning.
Det hela inleds med en 1½ timma lång föreläsning redan i kväll kl. 17.00. Det är tillåtet att träna, men lokalen är delvis avdelad. Funktionella baspasset kl. 18.30 påverkas ej. Bara att komma som vanligt på Annas välbesökta pass.

Upplagd av admin kl. 11:52
Etiketter:Utbildningar och kurser

DEN 18 JANUARI 2012


Ny introduktionskurs i funktionell träning startar den 1/2 kl.17.30. Vill du bli av med värk, stärka ryggen eller bara sätta igång och träna igen? På introduktionskursen på STAC läs du dig hur du tränar funktionellt i förhållande till din kropp, dina förutsättningar och kan uppnå dina målsättningar. Välkommen med din anmälan till info@stac.nu!

Upplagd av admin kl. 19:50
Etiketter:

DEN 12 JANUARI 2012


Functional Mania på lördagar kl 15.00, dvs. funktionell träning på samma sätt som Funktionell basträningspasset på onsdagarna, fast aningen tuffare och med vår duktige medarbetare Genc Islami som ledare, är flyttad till lördagar på allmän begäran. Nu finns det således chans till pass i funktionell träning måndag, onsdag och lördag på STAC.

Har du gått på Funktionell basträningspasset ett antal gånger och känner att du skulle vilja ha en aning tuffare utmaning, testa Functional Mania på lördag! Upplägget är liknande, många roliga övningar i rad, fortsatt fokus på korrekt utförande men med aningen högre pempo och aningen mer belastning.

Upplagd av admin kl. 10:26
Etiketter:Våra pass

DEN 11 JANUARI 2012


Tyvärr ingen yoga och massage idag då Marie är sjuk!

Upplagd av admin kl. 15:16
Etiketter:

DEN 5 JANUARI 2012


STAC Grundtränare var tydligen mycket mera efterlängtad än vi anat och inte bara för nybörjare! Personer med konkurrerande utbildningstitlar dvs. PT´s, fystränare, och styrke- och powercoacher VILL ÄNDÅ gå STAC Grundtränare som preparandkurs till STAC Elittränare, trots att man är direktkvalificerad! Känns bra som utbildningsgivare ;-). 

Upplagd av admin kl. 15:15
Etiketter:Utbildningar och kurser

DEN 4 JANUARI 2012


Precis som bestämt, blir det både introduktionskurs 17.30-18.30 och Funktionellt baspass 18.30-19.15 på STAC. Tyvärr saknades dessa pass på första upplagan av veckoschema för vecka 1.

Upplagd av admin kl. 10:09
Etiketter:Utbildningar och kurser 
 
Nyheter

 2010 (82)
   april (4)   
   maj (11)   
   juni (12)   
   juli (8)   
   augusti (14)   
   september (8)   
   oktober (6)   
   november (10)   
   december (9)   
 2011 (106)
   januari (7)   
   februari (9)   
   mars (8)   
   april (9)   
   maj (10)   
   juni (6)   
   juli (5)   
   augusti (8)   
   september (15)   
   oktober (9)   
   november (11)   
   december (9)   
 2012 (91)
   januari (7)   
   februari (10)   
   mars (10)   
   april (6)   
   maj (11)   
   juni (6)   
   juli (9)   
   augusti (6)   
   september (9)   
   oktober (6)   
   november (5)   
   december (6)   
 2013 (72)
   januari (9)   
   februari (7)   
   mars (9)   
   april (9)   
   maj (7)   
   juni (8)   
   augusti (4)   
   september (4)   
   oktober (5)   
   november (5)   
   december (5)   
 2014 (16)
   januari (4)   
   februari (3)   
   mars (5)   
   april (4)   

Ämnen

Brottning

Uppbyggnadsträning

Bandy

Funktionell träning

Ishockey

Föreläsningar

Referenser

Våra pass

Våra klienter

STAC i media

STAC Hockeytest

Erbjudanden

Hockey

Besök på STAC

Information

Klienter

Effekt eller Defekt föreläsning på STAC

Elitutbildningar på STAC

STAC Fystest Fotboll

Evenemang på STAC

Nyheter på STAC

Våra tjänster

Våra företagstjänster

Utbildningar och kurser

Våra medlemar

STAC Fystest Ishockey

Våra medlemmar

KTA-resa

funktionell träning

Utbildningar

STAC Elittränarutbildning

STAC Professional

Landslagsläger på STAC

KTA-resan med Blossom Magazine

STAC on Tour

Dettners blogg

Pass på STAC

STAC Fystester

STAC

STAC Elitfond

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning

STAC PAD

STAC Fystest lag

STAC Custom Made referenser

Naprapatkonsultation

STAC Elittränare