DEN 30 MAJ 2011


Inställd yoga tisdag 31/5 tom torsdag 2/6 pga sjukdom. Vi ber om ursäkt för kort varsel, men kan inte göra något åt detta. Nästa vecka är det dock meningen att samtliga yogapass skall köras som vanligt tisdag, onsdag och torsdag.


Upplagd av admin kl. 18:57
Etiketter:Våra pass

DEN 28 MAJ 2011


Efter STAC Professional 3 i Laholm, kan vi bara konstatera att våra kunskaper och vårt sätt att kombinera manuell medicin med korrektiv- och funktionell träning inte bara faller i god jord.

Våra kunskaper och vår erferenhet implementerad på ett smart sätt, ger växtkraft värre för våra uppdragsgivare. Efter att ha implementerat det vi lär ut och adderat detta till det man redan är bra på, har kvalité och effekt på Take Care i Laholm och Rygg- och Ledkliniken i Trollhättan redan blivit påtagbara.

Nöjda deltagare på STAC Professional steg 3 av 4. De tre företagsledarna på de två aktuella företagen (samtliga leg.naprapat) är så nöjda att de dessutom anmält sig till STAC Elittränare. Det säger väl en hel del ;-).

Upplagd av admin kl. 23:18
Etiketter:STAC Professional

DEN 25 MAJ 2011


Joakim Dettner är en av de inbjudna experterna som skall föreläsa under olika teman på höstens "The Personal Trainer Convention 2011" anordnat av Fitness Education och Hälsolandslaget.

Conventet som går av stapeln den 14-16 oktober 2011 är till för "personliga tränare (PT) inom fitness, träning och idrott som har ett högre mål och vill leda utvecklingen". Conventet är Skandinaviens största med 70 olika föreläsningar inom 9 olika områden under 3 dagar. Det hela går av stapeln på Bosön/Lidingö i Stockholm.

Joakim kommer nog att höja på ett eller annat ögonbryn, underhålla i vanlig ordning och bjuda på sin enorma kunskap med sina två föreläsningar med överskrifterna "Döda inte din klient" och "Max-periodisering".
Läs mera

Upplagd av admin kl. 22:19
Etiketter:Utbildningar och kurser

DEN 23 MAJ 2011


Ursäkta missen! Missen med veckoschemat (v 21) som fortfarande innehåller denna veckas inställda Yogapass! Marie Erdin håller massageutbildningar i Helsingborg och håller inga pass varken tisdag, onsdag eller torsdag. Ladda ner veckans schema för att vara helt uppdaterad. Ursäkta det sena beskedet för alla er som planerat att gå på Maries pass.

Upplagd av admin kl. 20:35
Etiketter:Våra pass

DEN 21 MAJ 2011


Spontan applåd och superlativer över vår STAC Elittränarutbildning, man bockar och bugar!


Upplagd av admin kl. 16:44
Etiketter:STAC Elittränarutbildning

DEN 20 MAJ 2011


"Rett på sak og lett overförbart till praktikken" Svend Linderoth Leg. Naprapat, fysisk trener for Norske Badmintonlandslaget.


Upplagd av admin kl. 18:43
Etiketter:Utbildningar och kurser

DEN 19 MAJ 2011


STAC Elittränarutbildning steg 1 av 5 startade idag med en tvåtimmars föreläsning av Joakim och Anna Dettner. Föreläsningen adresserade allt det denna breda och djupa elittränarutbildning innehåller från optimala kostvanor för maximal återhämtning och superkompensation till SBS-screening och avancerad powerträning.

 


Upplagd av admin kl. 21:53
Etiketter:Utbildningar

DEN 14 MAJ 2011


Zumba med Ally och Patricia gav mersmak! Vi var många nöjda Zumbadansare på STAC som svettades och skakade rumpa med energi och glädje till fantastisk musik och rolig koreografi. Det här ska det bli mer av, vilken känsla i kroppen när man får röra sig till den häftiga musiken. Bra kontrast till övrig träning. Kan rekommenderas till er som är nyfikna på att prova.Ally hade roliga inslag med bakgrund till varje dans och koreografi. Pedagogiskt, underhållande och roligt! Tack för denna gång och välkommen åter till STAC!Upplagd av admin kl. 19:30
Etiketter:

DEN 5 MAJ 2011


Vilken rivstart på första KTA-resan i samarbete med Blossom Magazine. Sveriges hälsodrottning är på STAC för att vara med och coacha deltagarna på denna hälsoresa. Vi startade med en föreläsning där Joakim och Anna berörde alla tre områdena, Kost, Träning och Attityd.Efter föreläsningen var det dags för att gå igenom övningarna på det funktionella baspasset. Anna och Magnus visade och poängterade viktiga delar med samtliga övningar. Som t ex hålningen och knät över andra tån för utfall.

 
Många kommentarer både under visning och pass som t ex "den här övningen känns ju nu!" eller "nu förstår jag vad de menade med övningen". Vi gick idag också igenom vad funktionell träning egentligen är, det är det nog många fler som borde få reda på:-)

 

Upplagd av admin kl. 23:18
Etiketter:KTA-resa, funktionell träning

DEN 5 MAJ 2011


Vi erbjuder alla våra medlemmar på STAC två extra månader när ni tecknar ett nytt årskort på STAC. Oavsett hela summan på ett bräde eller autogiro varje månad så får du två extra månader. Erbjudandet gäller hela 2011.

Upplagd av admin kl. 22:24
Etiketter:Erbjudanden 
 
Nyheter

 2010 (82)
   april (4)   
   maj (11)   
   juni (12)   
   juli (8)   
   augusti (14)   
   september (8)   
   oktober (6)   
   november (10)   
   december (9)   
 2011 (106)
   januari (7)   
   februari (9)   
   mars (8)   
   april (9)   
   maj (10)   
   juni (6)   
   juli (5)   
   augusti (8)   
   september (15)   
   oktober (9)   
   november (11)   
   december (9)   
 2012 (91)
   januari (7)   
   februari (10)   
   mars (10)   
   april (6)   
   maj (11)   
   juni (6)   
   juli (9)   
   augusti (6)   
   september (9)   
   oktober (6)   
   november (5)   
   december (6)   
 2013 (72)
   januari (9)   
   februari (7)   
   mars (9)   
   april (9)   
   maj (7)   
   juni (8)   
   augusti (4)   
   september (4)   
   oktober (5)   
   november (5)   
   december (5)   
 2014 (16)
   januari (4)   
   februari (3)   
   mars (5)   
   april (4)   

Ämnen

Brottning

Uppbyggnadsträning

Bandy

Funktionell träning

Ishockey

Föreläsningar

Referenser

Våra pass

Våra klienter

STAC i media

STAC Hockeytest

Erbjudanden

Hockey

Besök på STAC

Information

Klienter

Effekt eller Defekt föreläsning på STAC

Elitutbildningar på STAC

STAC Fystest Fotboll

Evenemang på STAC

Nyheter på STAC

Våra tjänster

Våra företagstjänster

Utbildningar och kurser

Våra medlemar

STAC Fystest Ishockey

Våra medlemmar

KTA-resa

funktionell träning

Utbildningar

STAC Elittränarutbildning

STAC Professional

Landslagsläger på STAC

KTA-resan med Blossom Magazine

STAC on Tour

Dettners blogg

Pass på STAC

STAC Fystester

STAC

STAC Elitfond

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning

STAC PAD

STAC Fystest lag

STAC Custom Made referenser

Naprapatkonsultation

STAC Elittränare