DEN 30 APRIL 2011


Flera inställda pass i vecka 18!!! Marie Erdin är på vidareutbildning i Helsingborg, så samtliga Yogapass är inställda under vecka 18. Det är Blossom Weekend på STAC torsdag 5:e till söndag 8:e maj, så bollpasset kl 16.00 på fredag och Functional maniapasset på lördag är inställda.

Upplagd av admin kl. 17:58
Etiketter:Våra medlemmar

DEN 29 APRIL 2011


Kristianstad IK kommer att komma väl rustade och trimmade till höstens div 1 södra i ishockey! Ett relativt långt, välbyggt och snabbt lag äntrade scenen på STAC under fredagseftermiddag och kvällen. Efter vår genomgång av allt från flexibilitet och bålstabilitet till styrka, speed och power, vet numera både laget och spelarna vad som skall göras i sommar.
Snabbast på 10 och 30 meter sprint var Adrian Ekström och Seth Wikskal med sina låga 1.60 på 10 meter och huggsexa kring 4.0 sek sträcket på 30 meter. Seth Wikskals 21.119 watt/kg kroppsvikt på vänster ben var kvällens värsta effektresultat. Det betyder i klartext att det händer en hel del när denne kille ber om fullt tryck ner i isen ;-). Mr Tisell har en hel del godis och många pärlor att putsa fram till sena septemberveckor. Tänk att det finns så mycket att putsa trots att man redan är ganska bra ;-).

Upplagd av admin kl. 21:11
Etiketter:STAC Fystest Ishockey

DEN 26 APRIL 2011


Kristanstad IK med nya huvudtränaren Mikael Tisell i spetsen kör STAC Fystest Hockey på STAC inför uppbyggnadsträningen i sommar nu på fredag den 29 april. "-Ett självklart val. Ett bättre kunnande och så relevanta tester för att utvärdera hockeyspelare, har jag aldrig stött på genom hela min tränarkarriär", säger KIK´s Head Coach Mikael Tisell. "-Jag har samarbetat med Joakim och Anna Dettner redan förra säsongen i TAIF, då f.a. ansvariga för idrottsskadehanteringen men med ovärderliga tips och högeffektiva kost- och träningsupplägg för att få tillbaka och trimma spelare som varit skadade eller bara tappat formen", säger Mikael.

-Känns roligt att STAC Fystest_Hockey skattas så högt av en så duktig tränare och att hela utvärderingsapparaten kring resultaten i form av möjlighet till periodisering av uppbyggnadsträning för laget samt individuella programupplägg är så eftertraktat. Mikael Tisell har bl.a. varit tränare i Tingsryds AIF (2008-2011) och har erfarenheter som Head Coach för Sveriges WJC 18 (2004-2006) och från Elitserien som ass Coach i Malmö IF (2006-2007) och Leksands IF (1998-1999).

Upplagd av admin kl. 10:58
Etiketter:Hockey

DEN 23 APRIL 2011


Ett år av rekordsnabb etablering som Sveriges holistiska toppidrottscenter är avklarad. Vi säljer just nu fulla kurser av allt från STAC Professional och STAC Elittränare till Zumba Weekend, Blossom Magazine´s KTA-resa och STAC Custom Made-screeningar. Ett ruggigt år av stentuffffft arbete och låååånga dagar är över. Vi har gjort det jä...gt bra, tacka alla medarbetare både nuvarande och tidigare, tack alla medlemmar, tack alla leverantörer, tacka alla. Vi firar ettårsdagen med vila i några dagar. Det får bli en häftig 2-årsfest istället!

Upplagd av admin kl. 8:45
Etiketter:Nyheter på STAC

DEN 12 APRIL 2011


Nu har årets Five Fingers kommit! Tåskorna med Vibramsula för all form av träning, fritid och löpning. SKYNDA! Kom in, testa och köp det vi tagit hem brukar gå åt på en vecka eller två!!!

Upplagd av admin kl. 20:26
Etiketter:

DEN 11 APRIL 2011


Kettlebell HIIT-pass med Joakim Dettner har premiär ikväll kl. 20.00-20.45. Joakim utlovar ett mycket inspirerande och annorlunda Kettlebell-pass. "Eftersom det passet heter Kettlebell HIIT, vilket betyder Kettlebell som huvudsakligt träningsverktyg och högintensiv intervallträning, vänder sig upplägget till de som kan hantera grunderna i kettlebellträning", hälsar Joakim och tillägger. "Du behöver dock inte vara avancerad Kettlebellanvändare, alla övningar kan anpassas efter din styrke- och tekniknivå". Är du medlem, ta med dig en kompis! Är du inte medlem, kom i alla fall, denna upplevelse kostar bara 140 kr. Med ett 10-kort i handen kan du gå 10 pass för 900 kr. Välkomna till premiären i kväll ;-)

Upplagd av admin kl. 16:55
Etiketter:Våra pass

DEN 9 APRIL 2011


11 extremt nöjda deltagare på helgens (to-lö) STAC Professional lämnade STAC med huvudena fulla av tips för hur man integrerar manuell screening, behandling och neuromuskulära korrigeringsövningar.

Tack för dessa dagar Daniel Janevski PT Onyx Sportcenter Borås, Mathias Deltner Leg. naprapat Naprapatlandslaget Malmö, Krister Sellman Leg.naprapat Naprapatlandslaget Malmö, Jenny Johansson Leg.naprapat Hjo Naprapatklinik Hjo, Svante Gustafsson Leg.naprapat Clinic Skövde, Helena Nordlander Leg.naprapat Askersund, Anders Nordlander Leg.naprapat Askersund, Anna Honeth Leg. naprapat Virserum, Marie Erdin massageterapeut Kroppsinvest Institute Ronneby, Magnus Axelsson Lic. Master Korrektiv Funktionell Tränare STAC Roneby, Fredrik Andersson Leg.naprapat Kroppsinvest Institute Ronneby.

Upplagd av admin kl. 18:09
Etiketter:Utbildningar och kurser

DEN 6 APRIL 2011


STAC Professional, ytterligare en fullbokad vidareutbildning för kollegor som vill lära sig integrera manuell behandling med korrektiv och funktionell träning på STAC! Från torsdag kväll till lördag eftermiddag lär vi av varandra och bjuder på vårt framgångsrika koncept för hur man inte bara rehabiliterar sina klienter utan bygger upp dem så att de förblir skadefria och friska.

Upplagd av admin kl. 23:10
Etiketter:Utbildningar och kurser

DEN 2 APRIL 2011


STAC Elittränarutbildning är snart fulltecknad! 19 av 24 platser är redan bokade på STAC Elittränarutbildning som startar med första utbildningstilfället av 5 den 19-21 maj 2011. Har du funderat på STAC Elittränarutbildning men ännu inte bestämt dig, det är hög tid att ta tag i ditt kall och din karriär.

Ytterligare en STAC Professional-utbildning går av stapeln i nästa helg 7-9 april. En ny förväntansfull kull av manuella medicinare, dvs. naprapat-, kiropraktor-, sjukgymnast- och massörskollegor kommer att lära mycket mera om hur vi kombinerar manuell behandling med korrektiv- och funktionell träning.


Upplagd av admin kl. 13:04
Etiketter:Utbildningar och kurser 
 
Nyheter

 2010 (82)
   april (4)   
   maj (11)   
   juni (12)   
   juli (8)   
   augusti (14)   
   september (8)   
   oktober (6)   
   november (10)   
   december (9)   
 2011 (106)
   januari (7)   
   februari (9)   
   mars (8)   
   april (9)   
   maj (10)   
   juni (6)   
   juli (5)   
   augusti (8)   
   september (15)   
   oktober (9)   
   november (11)   
   december (9)   
 2012 (91)
   januari (7)   
   februari (10)   
   mars (10)   
   april (6)   
   maj (11)   
   juni (6)   
   juli (9)   
   augusti (6)   
   september (9)   
   oktober (6)   
   november (5)   
   december (6)   
 2013 (72)
   januari (9)   
   februari (7)   
   mars (9)   
   april (9)   
   maj (7)   
   juni (8)   
   augusti (4)   
   september (4)   
   oktober (5)   
   november (5)   
   december (5)   
 2014 (16)
   januari (4)   
   februari (3)   
   mars (5)   
   april (4)   

Ämnen

Brottning

Uppbyggnadsträning

Bandy

Funktionell träning

Ishockey

Föreläsningar

Referenser

Våra pass

Våra klienter

STAC i media

STAC Hockeytest

Erbjudanden

Hockey

Besök på STAC

Information

Klienter

Effekt eller Defekt föreläsning på STAC

Elitutbildningar på STAC

STAC Fystest Fotboll

Evenemang på STAC

Nyheter på STAC

Våra tjänster

Våra företagstjänster

Utbildningar och kurser

Våra medlemar

STAC Fystest Ishockey

Våra medlemmar

KTA-resa

funktionell träning

Utbildningar

STAC Elittränarutbildning

STAC Professional

Landslagsläger på STAC

KTA-resan med Blossom Magazine

STAC on Tour

Dettners blogg

Pass på STAC

STAC Fystester

STAC

STAC Elitfond

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning

STAC PAD

STAC Fystest lag

STAC Custom Made referenser

Naprapatkonsultation

STAC Elittränare