DEN 30 NOVEMBER 2011


Det är dags för steg 3 av 5 i vår 1-åriga STAC Elittränarutbildning, en vidareutbildning för redan aktiva tränare, PT´s, styrke- och powercoacher samt fystränare av en mängd olika slag och från en mångfald av olika idrotter. I detta steg kommer deltagarna att grllas i allt från grundläggande till avancerad periodisering av träning. Ett fält som färre elittränare än man tror behärskar.

Upplagd av admin kl. 10:35
Etiketter:Utbildningar och kurser

DEN 25 NOVEMBER 2011


Så var ytterligare en STAC Professional-kurs med vetgiriga naprapater, fystränare, personliga tränare och massörer till ända.

Vi tackar er så mycket för era superlativer om vår populära kurs och hoppas att det ni lärt er, blir implementerat och ger era tjänster ett tydligt mervärde.

STAC Professional handlar om att lära sig screena sina klienter utifrån ett speciellt helhetstänk och sedan kombinera manuell terapi/behandling med korrektiv och funktionell träning.

Tack för tre trevliga dagar på STAC önskar Joakim och Anna Dettner.


STAC Professional 2011-11-23/25
Fr.v. Niclas Nordqvist PT Upplands Väsby, Susanne Hansson Massör Broby, Calle Jonsén PT Kalmar, Evelina Ekenstierna Naprapat Oxelösund, Magnus Sandell Naprapat Landskrona, Anna Dettner STAC-instruktör, Fredrik Wallström Naprapat Gävle, Johan Holmström Lic. Master KFT Gävle, Stefan Gustafson Naprapat Skövde, Johan Andersson Naprapat Solna


Upplagd av admin kl. 19:06
Etiketter:Utbildningar och kurser

DEN 22 NOVEMBER 2011


På onsdag den 30/11 17.30 startar nästa introduktionskurs i funktionell träning. Om du funderar på att starta på nytt är det helt rätt kurs för dig. Har du tröttnat på din vanliga träning och vill testa något nytt är denna introduktionskurs något för dig också. Kursen ger dig verktygen och kunskapen för att komma igång på rätt sätt för att hela kroppen ska må bra. Kursen är 6 tillfällen, en timme varje gång. Investering 1200:-.  Anmäl dig på info@stac.nu eller 0457-462020. Hjärtligt välkommen!

Upplagd av admin kl. 17:31
Etiketter:

DEN 20 NOVEMBER 2011


Vi hälsar alla STAC Professional-deltagare välkomna till helgen 23-25/11! Denna gång liksom många andra, är det mest naprapater, sjukgymnaster, PT´s och fystränare på startlinjen, men det finns en hel del andra spännande yrkeskategorier med på listan.
Höstens andra STAC Professional-kurs är även den fullbokad (max intag 15 personer), vilket är glädjande för oss på STAC.
Vi jobbar nämligen extremt hårt för att inte bara behålla vår tätposition som praktiker och kunskapsförmedlare inom området manuell medicin integrerat med korrektiv och funktionell träning, vi förmedlar även vår "high end knowledge" till dem som påtagligt vill förbättra sina kliniska resultat.

Upplagd av admin kl. 12:28
Etiketter:Utbildningar och kurser

DEN 16 NOVEMBER 2011


Under onsdagen den 16/11 har Anna och Joakim Dettner, uppdaterat sig ytterligare som professionella användare av Dartfish Pro Suite 6.0 hos Håkan Rönngard i Malmö, dvs. en av världens mest potenta programvaror för att analysera idrottsrörelser, övningstekniker, kroppspositioner, jämföra teknikutföranden mellan två eller flera individer (lager på lager, sida vid sida, sektionerade rörelser m.m.), spelsystem inom lagidrotter, förflyttningar på enskilda spelare och mycket, mycket mera.

Nu blir vi på STAC ännu bättre på att komplettera vår eftertraktade SBS-screening, individuella programdesign och periodisering av träning med
  • grenspecifika effekttester med Muscle Lab 4010 samt
  • filmer och stillbilder på alla tekniska detaljer och rörelser via Dartfish! 

På STAC strävar vi inte bara efter att hålla oss i frontlinjen som manuella medicinexperter, elittränare och utbildare, vi vill även använda oss av den senaste tekniken för att göra allt lättare och effektivare för både coach och klient.
Under närmaste året kommer desa båda excellenta programvaror att kompletteras med en "lärande" programvara vi själva utvecklar. En efterlängtad programvara och databas som kommer att knocka coach-, pt- och elittränarmarknaden på ett positivt sätt ;-).De första som får smaka på denna godbit blir de som går STAC Elittränare. Nästa kurs startar i maj 2012.

Upplagd av admin kl. 21:53
Etiketter:Utbildningar och kurser

DEN 9 NOVEMBER 2011


Vår hett eftertraktade Introduktionskurs i funktionell träning startar på onsdag kl. 17.30 i vecka 47 (23/11). Totalt 6 tillfällen a 1 timma av ruggigt effektiv och mycket enkel träning med Anna Dettner som instruktör. Kursen kostar 1200 kr och betalas vid första tillfället. Hör av dig till STAC via mail info@stac.nu eller telefon 0457-462020.

Upplagd av admin kl. 22:32
Etiketter:Utbildningar och kurser

DEN 6 NOVEMBER 2011


En strid ström av anmälningar tuffar in till STAC Elittränare som börjar i maj 2012. Joakim, Annas och Scandinavian Top Athletic Center´s (STAC) framgångar inom sprint-, hopp-, brottnings-, hockey-, fotbollsvärlden m.m. samt de senaste två föreläsningarna han höll på PT Convention på Bosön i oktober har intresset för STAC Elittränare, slagit i taket!
De som redan går utbildningen (full kurs) är mer än nöjda oc påbörjar steg 3 av 5 den 1-3 december på STAC. Då handlar det om tre hela dagar med inriktningen, Periodisering av träning. Så här viktigt är detta ämne. Om man inte kan periodisera träning över vecka, månad och år, faller hela potensen med att kunna designa de bästa programmen.
På STAC Elittränare lär man sig vad som verkligen skapar den bästa fysiken, för det man skall prestera och vart man måste börja beroende på vem man har framför sig. På STAC Elittränare pratar vi inte bort värdefull tid, "du får inte lära dig något gymkoncept", vi lär dig att implementera och coacha effektiv kunskap och erfarenhet som ger hälsa, funktion och medaljer.


Upplagd av admin kl. 14:39
Etiketter:Utbildningar och kurser

DEN 5 NOVEMBER 2011


Läs Dettners blogg www.jdettner.blogspot.com ! Joakim har vaknat till! Efter en vecka i Turkiet, tre Turkish Hamam-behandlingar, för tidiga kvällar, för sena morgnar, inclusive frukost, lunch och middag, bara familjen, ingen dator, ingen telefon, dröna på stranden (Side Beach) och bara ett enda men tyvärr lite för STENHÅRT HIIT-pass längs starnden en tiiidig morgon, har han nu stämt av under överskriften Vi måste uppgradera coachen!

Upplagd av admin kl. 23:19
Etiketter:Dettners blogg

DEN 4 NOVEMBER 2011


Våra tjänster gör verkligen skillnad. Vår screening och programdesigntjänst STAC Custom Made har slagit igenom på bred front. Det verkar finnas ett ruggigt uppdämt behov av att få en vettig undersökning/screening kompletterad av ett vettigt program för hur man tar sig ur sina vardagsbesvär och sina vitt skilda smärtproblematiker.
Tyvärr innebär den kraftigt ökade efterfrågan på våra framgångsrika tjänster att du kanske inte kan få tid tillräckligt snabbt. Efter nyår kommer vi därför att bli fler duktiga personer som kan erbjuda STAC Custom Made på STAC.

Upplagd av admin kl. 0:01
Etiketter:Våra tjänster

DEN 2 NOVEMBER 2011


Petter Alm gör sex veckors praktik på STAC. Petter går tredje året av fyra på Idrottsvetenskpliga programmet med inriktning på idrottscoachning på Umeå Universitet och har i kamp med 5 liknande kandidater blivit uttagen som den praktikant vi ger kvalitetspraktik på STAC. Vi hälsar Petter välkommen till STAC och vet att han kommer att tillgodogöra sig en hel del under sin vistelse här. De första två dagarna på plats har inneburit s.k. "fullt primärminne av kunskap och erfarenheter" redan vid lunchtid. Lugn Petter det kommer mera ;-)...

Även Fredrik Sjölander Lic. Master Korrektiv Funktionell Tränare från Stockholm och även deltagare av den första kullen av STAC Elittränare som går ut i maj 2012. Är på besök för två heldagar av personlig utbildning i professionell programdesign. Vi hälsar Fredrik mycket välkommen och bjuder på häftig auskultationer och privatlektioner!

Upplagd av admin kl. 19:43
Etiketter:Utbildningar och kurser

DEN 1 NOVEMBER 2011


Tyvärr är Mari Erdin sjuk och vi tvingas att ställa in Yoga-passet i kväll kl. 17.30 - 18.15. Det går dock att träna annnat på STAC för medlemmar ;-).

Upplagd av admin kl. 16:21
Etiketter:Våra pass 
 
Nyheter

 2010 (82)
   april (4)   
   maj (11)   
   juni (12)   
   juli (8)   
   augusti (14)   
   september (8)   
   oktober (6)   
   november (10)   
   december (9)   
 2011 (106)
   januari (7)   
   februari (9)   
   mars (8)   
   april (9)   
   maj (10)   
   juni (6)   
   juli (5)   
   augusti (8)   
   september (15)   
   oktober (9)   
   november (11)   
   december (9)   
 2012 (91)
   januari (7)   
   februari (10)   
   mars (10)   
   april (6)   
   maj (11)   
   juni (6)   
   juli (9)   
   augusti (6)   
   september (9)   
   oktober (6)   
   november (5)   
   december (6)   
 2013 (72)
   januari (9)   
   februari (7)   
   mars (9)   
   april (9)   
   maj (7)   
   juni (8)   
   augusti (4)   
   september (4)   
   oktober (5)   
   november (5)   
   december (5)   
 2014 (16)
   januari (4)   
   februari (3)   
   mars (5)   
   april (4)   

Ämnen

Brottning

Uppbyggnadsträning

Bandy

Funktionell träning

Ishockey

Föreläsningar

Referenser

Våra pass

Våra klienter

STAC i media

STAC Hockeytest

Erbjudanden

Hockey

Besök på STAC

Information

Klienter

Effekt eller Defekt föreläsning på STAC

Elitutbildningar på STAC

STAC Fystest Fotboll

Evenemang på STAC

Nyheter på STAC

Våra tjänster

Våra företagstjänster

Utbildningar och kurser

Våra medlemar

STAC Fystest Ishockey

Våra medlemmar

KTA-resa

funktionell träning

Utbildningar

STAC Elittränarutbildning

STAC Professional

Landslagsläger på STAC

KTA-resan med Blossom Magazine

STAC on Tour

Dettners blogg

Pass på STAC

STAC Fystester

STAC

STAC Elitfond

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning

STAC PAD

STAC Fystest lag

STAC Custom Made referenser

Naprapatkonsultation

STAC Elittränare