DEN 22 OKTOBER 2012


STAC Uthållighet & Styrka 18.30-19.15 på onsdagar! Nu börjar det lossna! Allt fler har upptäckt storheten med Martina Olovsson och Fredrik Assarsson som kör ett ruggigt engagerande och inspirerande pass. Kom och testa!Hjärtligt välkomna! Bilden är från ett välbesökt Yogapass tidigare i år, det går lite vildare till på Fredrik och Martinas pass ;-).

Upplagd av admin kl. 14:39
Etiketter:Våra pass

DEN 12 JANUARI 2012


Functional Mania på lördagar kl 15.00, dvs. funktionell träning på samma sätt som Funktionell basträningspasset på onsdagarna, fast aningen tuffare och med vår duktige medarbetare Genc Islami som ledare, är flyttad till lördagar på allmän begäran. Nu finns det således chans till pass i funktionell träning måndag, onsdag och lördag på STAC.

Har du gått på Funktionell basträningspasset ett antal gånger och känner att du skulle vilja ha en aning tuffare utmaning, testa Functional Mania på lördag! Upplägget är liknande, många roliga övningar i rad, fortsatt fokus på korrekt utförande men med aningen högre pempo och aningen mer belastning.

Upplagd av admin kl. 10:26
Etiketter:Våra pass

DEN 1 NOVEMBER 2011


Tyvärr är Mari Erdin sjuk och vi tvingas att ställa in Yoga-passet i kväll kl. 17.30 - 18.15. Det går dock att träna annnat på STAC för medlemmar ;-).

Upplagd av admin kl. 16:21
Etiketter:Våra pass

DEN 16 SEPTEMBER 2011


Vårt Functional Mania-pass med Genc Islami som ledare är inte lite omtyckt, det är ruggigt omtyckt! Bra fart, roliga övningar, bra peppning, lagom vila, tufft där emellan. Genc har dessutom en riktigt bra förmåga att justera teknikfel under brinnande pass. Testa Functional Mania nästa torsdag kl. 18.15-19.00!
Bild från senaste Functional Mania passet på STAC! "-helt fantastiskt roligt, alla dessa roliga övningar i rad, jag tror aldrig jag har tränat så intensivt och tyckt det vara så roligt!" , var en av kommentarerna efter senaste Functional Mania. Kom du också, nästa torsdag ;-).

Upplagd av admin kl. 18:06
Etiketter:Våra pass

DEN 14 SEPTEMBER 2011


Kettle bell HIIT (må), Yoga och Funktionellt baspass (on), Yoga och Functional mania (to) dra allt mer deltagare. det är inte bara medlemmar som går på passen, även "dop in" har börjat öka i omfattning. Inte så konstigt kanske eftersom våra förstagångsdeltagare blir lyriska efter att ha varit på STAC och tränat, då kommer man inte bara tillbaka, man tar ett gäng med sig! Har du inte provat på ett pass på STAC, gör det, bedöm sedan hur bra det var!

Upplagd av admin kl. 10:25
Etiketter:Våra pass

DEN 18 AUGUSTI 2011


Vårt STAC Functional Mania-pass har fått en ny instruktör på torsdagarna! Genc Islami, som tränat under Joakim sedan ett drygt år och genomgått det mesta i programväg, kommer att guida er medlemmar och alla externa besökare genom roliga och mycket givande multipass på STAC.
Upplägget är som följer, 4-7 olika övningar i ett svep utan vila, efter det vila i 2-4 minuter, sedan 4-7 olika övningar i ett svep osv. 3-4 varv av detta ger er en ruggig genomträning av hela kroppen och en ruggigt skön känsla av välbehag efteråt. Välkomna till Functional Mania-passen kl 18.00-18.45 på torsdagar!

Upplagd av admin kl. 20:53
Etiketter:Våra pass

DEN 25 JUNI 2011


Det är inga tränarledda pass i juli månad, dvs. redan från och med nästa vecka (v.26-30)! Nu börjar sommaren och alla våra intstruktörer behöver vila upp sig och ladda batterierna, precis som du.
Det går givetvis att träna på egen hand precis som vanligt alla dagar mellan 07.00-21.00,  om man är medlem och har egen "tagg" vill säga. Det kommer att finnas viss men reducerad bemanning på STAC under juli månad. Vi vill önska er alla en riktig varm, lat och skön sommar ;-).


Upplagd av admin kl. 15:47
Etiketter:Våra pass

DEN 4 JUNI 2011


Joakim håller sitt eftertraktade Kettlebell HIIT-pass som vanligt på måndag. Vi firar Sveriges nationaldag med tunga och medeltunga järnkulor i ett pass som tillåter deltagarna att vila och bygger både teknik, maxstyrka och styrkeuthållighet. Är du inte medlem på STAC, kan du köpa 10-kort för 900 kr eller pynta 140 kr för ett pass. Väkomna att fira med kraft!

Upplagd av admin kl. 23:16
Etiketter:Våra pass

DEN 30 MAJ 2011


Inställd yoga tisdag 31/5 tom torsdag 2/6 pga sjukdom. Vi ber om ursäkt för kort varsel, men kan inte göra något åt detta. Nästa vecka är det dock meningen att samtliga yogapass skall köras som vanligt tisdag, onsdag och torsdag.


Upplagd av admin kl. 18:57
Etiketter:Våra pass

DEN 23 MAJ 2011


Ursäkta missen! Missen med veckoschemat (v 21) som fortfarande innehåller denna veckas inställda Yogapass! Marie Erdin håller massageutbildningar i Helsingborg och håller inga pass varken tisdag, onsdag eller torsdag. Ladda ner veckans schema för att vara helt uppdaterad. Ursäkta det sena beskedet för alla er som planerat att gå på Maries pass.

Upplagd av admin kl. 20:35
Etiketter:Våra pass

DEN 11 APRIL 2011


Kettlebell HIIT-pass med Joakim Dettner har premiär ikväll kl. 20.00-20.45. Joakim utlovar ett mycket inspirerande och annorlunda Kettlebell-pass. "Eftersom det passet heter Kettlebell HIIT, vilket betyder Kettlebell som huvudsakligt träningsverktyg och högintensiv intervallträning, vänder sig upplägget till de som kan hantera grunderna i kettlebellträning", hälsar Joakim och tillägger. "Du behöver dock inte vara avancerad Kettlebellanvändare, alla övningar kan anpassas efter din styrke- och tekniknivå". Är du medlem, ta med dig en kompis! Är du inte medlem, kom i alla fall, denna upplevelse kostar bara 140 kr. Med ett 10-kort i handen kan du gå 10 pass för 900 kr. Välkomna till premiären i kväll ;-)

Upplagd av admin kl. 16:55
Etiketter:Våra pass

DEN 16 FEBRUARI 2011


Missa inte Yoga-passen på STAC. Tisdag, torsdag 07.30-08.30 en ruggigt bra start på dagen. Eller varför inte lunchpasset på torsdagarna 12.00-13.00. Är du medlem är det bara att glida med, gratis alltså som med alla andra pass. Är du inte medlem, kostar det inte mer än 140 kr.

Upplagd av admin kl. 23:25
Etiketter:Våra pass

DEN 30 MAJ 2010


Det blir en hel del pass att deltaga i som medlem på Scandinavian Top Athletic Center STAC! För dig som hellre går på ett pass än att designa din egen träning, blir det ren "jack-pot" på STAC. Vi har de högst utbildade intruktörerna i hela Norden på Kettlebell- (Christian Storsjö) och funktionell träning (Joakim Dettner, Anna Dettner, Magnus Axelsson). Vad sägs om 1 pass i veckan av dessa fem unika skapelser.

  1. Kettlebell grundpass   KB Grund      (grundövningar med Kettlebell)
  2. Funktionellt baspass   Funk Bas      (grundövn med kropp, boll, redskap, kabelmaskiner)
  3. Kettlebell medel            KB Queen     (Kettlebellövn f a för kvinnor med varierande stabilitets-, balans-, styrke- och uthållighetsprofil)
  4. Kettlebell avancerad     KB King         (Kettlebellövn med varierande inriktning, intensitet och uthållighetsprofil)
  5. Funktionellt fripass       Funk Mania   (Blandade funktionella övn för att ex bli stark/stabil, stark/explosiv, stark/balanserad, stark/uthållig mm)

Upplagd av admin kl. 13:47
Etiketter:Våra pass 
 
Nyheter

 2010 (82)
   april (4)   
   maj (11)   
   juni (12)   
   juli (8)   
   augusti (14)   
   september (8)   
   oktober (6)   
   november (10)   
   december (9)   
 2011 (106)
   januari (7)   
   februari (9)   
   mars (8)   
   april (9)   
   maj (10)   
   juni (6)   
   juli (5)   
   augusti (8)   
   september (15)   
   oktober (9)   
   november (11)   
   december (9)   
 2012 (91)
   januari (7)   
   februari (10)   
   mars (10)   
   april (6)   
   maj (11)   
   juni (6)   
   juli (9)   
   augusti (6)   
   september (9)   
   oktober (6)   
   november (5)   
   december (6)   
 2013 (72)
   januari (9)   
   februari (7)   
   mars (9)   
   april (9)   
   maj (7)   
   juni (8)   
   augusti (4)   
   september (4)   
   oktober (5)   
   november (5)   
   december (5)   
 2014 (16)
   januari (4)   
   februari (3)   
   mars (5)   
   april (4)   

Ämnen

Brottning

Uppbyggnadsträning

Bandy

Funktionell träning

Ishockey

Föreläsningar

Referenser

Våra pass

Våra klienter

STAC i media

STAC Hockeytest

Erbjudanden

Hockey

Besök på STAC

Information

Klienter

Effekt eller Defekt föreläsning på STAC

Elitutbildningar på STAC

STAC Fystest Fotboll

Evenemang på STAC

Nyheter på STAC

Våra tjänster

Våra företagstjänster

Utbildningar och kurser

Våra medlemar

STAC Fystest Ishockey

Våra medlemmar

KTA-resa

funktionell träning

Utbildningar

STAC Elittränarutbildning

STAC Professional

Landslagsläger på STAC

KTA-resan med Blossom Magazine

STAC on Tour

Dettners blogg

Pass på STAC

STAC Fystester

STAC

STAC Elitfond

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning

STAC PAD

STAC Fystest lag

STAC Custom Made referenser

Naprapatkonsultation

STAC Elittränare