Boka tid

Boka enkelt din tid för naprapatbehandling och träning via vårt bokningssystem. När det gäller förfrågan om STAC Custom Made, STAC Kost- och Livsstilskonsultation m fl tjänster ringer du på 0457-462020 eller mailar på info@stac.nu.

OBS!  Avbokning skall ske senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras fullt pris.

Boka tid på STAC Ronneby

Prislista

Delbetalning

Ni är många som efterfrågat en möjlighet att delbetala era utbildningssatsningar hos oss på STAC och nu finns den möjligheten genom vårt samarbete med HumanFinans.

Human Konto

Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta! I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t ex låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i 12 eller 24 månader.

Öppettider

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning

 

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning finns sedan hösten 2016 på Emaljervägen 7 i Ronneby. STAC I & N är öppet för dig som bokat tid för naprapatbehandling eller personlig träning.
Kontakta oss på 0457-462020 eller info@stac.nu så svarar vi så fort vi kan:).

STAC Academy är vår utbildningsdel där vi erbjuder några av marknadens bästa utbildningar för tränare och terapeuter. Här kan du läsa mer om våra utbildningar, http://www.stac.nu/stac-division/stac-academy/
A
nmälan el frågor om utbildningar skickar du in på info@stac.nu.

Hjärtligt välkommen till STAC Academy!!

Nöjda elittränare berättar

Vi är väldigt glada över att många av de som gått STAC Elittränare ger utbildningen toppbetyg. Det känns fantastiskt bra att vårt slit och våra investeringar gett resultat och att vi skapat en riktigt, riktigt bra utbildning som i sin tur hjälper våra studenter att lyckas. Vi vet att många upplever att de sex utbildningstillfällena och de 300 timmarna under året med STAC ger ett rejält försprång i tränarkarriären. Vi är också glada att framgångsrika elittränare som Johanna, Carl, Petter och Stefan ger oss fina vitsord så att vi själva slipper skryta.

 

Johanna Sjögren STAC Elittränare 2011-2012, Fystränare FC Rosengård Allsvenskan, Svenska Mästare 2013 (LdB FC), 2014

”Via STAC Elittränar-utbildningen har jag fått en bred arsenal av verktyg för att kunna arbeta professionellt med idrotter på hög nivå. Varje steg under utbildningsåret har olika inriktningar vilket bidrar till ett kunskapsspann som gör utbildningen helt unik i sitt slag!”

 

 

Carl Jonsén, STAC Elittränare 2012-2013, Personlig Tränare på Wellness Kalmar

”STAC Elittränarutbildning har gett mig en helt ny verktygslåda och ett stort försprång gentemot mina kollegor och konkurrenter! Den bästa ekonomiska investeringen jag har gjort, eftersom jag dubblat min månadslön och fått upprätta väntelista. Jag vill rekommendera alla mina kollegor att gå den här utbildningen, det är för dyrt att INTE göra det!”

 

 

Petter Pettersson STAC Elittränare/Ansvarig Fystränare Luleå HF SHL

”STAC Elittränarutbildningen var en tung framgångsfaktor för mig. Den gav mig redskapen och verktygen för att screena, utvärdera och programdesigns spelarnas årsupplägg. Den gav mig även helhetstänket som behövs för att få optimal effekt av träningen. Dessutom knöt jag ovärderliga kontakter med duktiga fystränare runt om i hela Norden.”

 

 

stefan_larsson

Stefan Larsson Leg. Naprapat, STAC Elittränare, Take Care AB Laholm

”Stac Elittränare är precis den utbildning du ska välja om du vill något mer med dina behandlingar och när du hjälper någon att nå sin fulla potential. För oss som alltid söker en orsak bakom problemen är detta en utbildning som verkligen gör detsamma, som bygger allt inifrån och ut. En väldigt klok investering för dig själv och framtida patienter/klienter!”

 

 


 

Klienterna är också positiva

Oskar Jaskari, Senior SM Guld Judo, 2016

”Fystränarens kompetens är otroligt viktig. På STAC har jag fått ett stort antal individuellt anpassade fysprogram med inriktning mot de krav elitjudo ställer på fysiken. Vill du bli en fystränare som både kan hitta var individen är nu, vilka krav idrotten ställer och hur man når dit? Då rekommenderar jag dig att söka till STAC Elittränare.”

 

 

Cissi Velin, elitroddare, kanotist och drakbåtsroddare, Världsrekord i roddmaskin 2016

”Den kompetens de besitter på STAC är oslagbar! Detta borde spridas bland fler tränare runt om i Sverige. Så ta chansen att gå deras utbildning. Hade jag inte själv varit elitidrottare hade jag inte tvekat en sekund.”

 

 

 

jonas_coltingJonas Colting, triathlon, bl.a 4 VM- och EM-medaljer och 2 segrar i Ultraman World Championship

”STAC metoden är den bäst bevarade hemligheten i svensk fysträning.  Jag vill påstå att Joakim Dettner är den mest kompetenta och intressanta fystränaren i Sverige idag med ett  välutvecklat tänk som inte bara täcker träningen utan också den långsiktiga hälsan och utvecklingen som idrottsman och människa!”

 

 

sofie_flinckSofi Flink, JVM-Guld, JEM-Guld och svenskt rekord i spjutkastning.

”Det jag gillar med STAC och STAC Metoden är helhetstänket med noggrann screening och specifika träningsupplägg samt kost och allt vad det innebär för bättre hälsa och prestation. Detta har varit väldigt viktiga verktyg för mig och min satsning och har bland annat lett till JVM guld, JEM guld och svenskt rekord i spjut.”

 

 

jimmyJimmy Lidberg, Grekisk-romersk brottning, 96 kg, trefaldig VM-medaljör, OS-brons 2012

”Mitt innerliga råd till alla som vill bli högpresterande inom någon idrott är att vända sig till STAC. Dom gör skillnad och deras otroliga kunskap kommer att utveckla er steg för steg mot toppen oavsett vilket ert nuvarande utgångsläge är. Bred kompetens av sällan skådat slag och en världsledande spets, det är STAC för mig och allt under samma tak i Nordens bästa träningsanläggning!”