Blogg

För alla medvetna företag.

Hur lönsamt kan det bli med frisk, glad och motiverad personal? Vi har svaren. Välkommen till bloggen som tar ett helhetsgrepp på träning, kost och livsstil. Läs, tyck till och låt dig inspireras!

DEN 16 JANUARI 2011


Är du företagsledare och vill ha friskare och gladare personal som dessutom håller i längden?! Masa dig till STAC och kolla upp anläggningen och vad vi kan bidraga med med egna ögon och öron!

Vi säljer inte svåruppfyllda drömmar, vi hjälper människor att ta ansvar för sin egen hälsoutveckling, samtidigt som dom uppgraderar sina kroppar att tåla både yrket och vardagslivet.

Boka en tid med Cecilia Wulfing, Joakim eller Anna Dettner så skall vi förklara vad vi menar med kost- och livsstilsföreläsning för era medarbetare, uppbyggnadsträning för era olika yrkeskategorier samt modern företagshälsovård.

Det finns pengar att tjäna, stora pengar! Ett stort tillverkningsföretag i Ronneby med över 400 anställda beräknade att 1 satsad krona på våra tjänster gav mellan 10-15 kr tillbaka inom ett år. Sug på den! Detta företag införde efter denna utvärdering 10 fria behandlingar per anställd och år. En kostnad som blev en investering, en riktig investering!

Vill ni tjäna pengar och skapa en friskare arbetsplats? Tveka inte. Kontakta oss info@stac.nu eller ring 0457-462020 och boka en tid för samtal.

Upplagd av admin kl. 11:51  9 Kommentarer
Etiketter:Våra företagstjänster