Blogg

För alla medvetna företag.

Hur lönsamt kan det bli med frisk, glad och motiverad personal? Vi har svaren. Välkommen till bloggen som tar ett helhetsgrepp på träning, kost och livsstil. Läs, tyck till och låt dig inspireras!

DEN 13 MARS 2011


STAC Professional, en vidareutbildning för manuella terapeuter och/eller fystränare, gick av stapeln i helgen på STAC. Full kurs, dvs. 12  deltagare, jämnt fördelade på 6 naprapater och 6 fystränare, lärde sig mycket mera om hur man bygger upp dåliga hållningar och kroppsliga funktioner från grunden. STAC Professional går igen den 7-9 april, det är bara 2 platser lediga, så snabba på om du vill komma med på den. Nedan lite citat från deltagarna denna helg.

"Bra kurs för mig som PT och fystränare! Jag fyllde på min kunskapsportfölj med manuell terapi på en enkel nivå. -Tack Jocke, för din otroligt inspirerande och humoristiska framtoning. Tack!"  Alexander Gefwert Tullinge

"Inspirerande och roligt. Mycket bra att träna rehab från absoluta grunden" Jenny Pollak Leg.naprapat


Upplagd av admin kl. 19:15  6 Kommentarer
Etiketter:Utbildningar och kurser

DEN 16 FEBRUARI 2011


"Nu är jag så peppad att ta tag i min hälsa" , "det här var riktigt bra, nu förstår jag mycket mera om hur det hänger ihop med hälsan, kosten och alla olika bud man hör till höger och vänster"... Var några av komentarerna efter att delar av Ronneby Kommuns anställda varit på kost- och livsstilsföreläsning på STAC nu i veckan. Kanske dags för era anställda också?

Upplagd av admin kl. 23:20  3 Kommentarer
Etiketter:Utbildningar och kurser

DEN 14 FEBRUARI 2011


Ronneby Kommun på föreläsning på STAC imorgon mellan 08.30-10.30. Joakim Dettner delar med sig av vårt lyckosamma och effektiva kost- och livsstilskoncept för en förbättrad hälsoutveckling. Denna föreläsning ingår som en del i ett pilotprojekt där vi även lär medarbetarna (via 6 st träningstillfällen på STAC) att träna upp sina kroppar att tåla sitt yrke och sedan vidmakthålla denna fysik.

Upplagd av admin kl. 20:54  7 Kommentarer
Etiketter:Utbildningar och kurser