Blogg

För alla medvetna företag.

Hur lönsamt kan det bli med frisk, glad och motiverad personal? Vi har svaren. Välkommen till bloggen som tar ett helhetsgrepp på träning, kost och livsstil. Läs, tyck till och låt dig inspireras!

DEN 12 JUNI 2010


Skicka dina anställda på vår kost- och livsstilsföreläsning och investera i kraftigt uppdaterade och funktionellt kostmedvetna medarbetare. Måndagen den 14 juni föreläser undertecknad på STAC, kl. 19.00-21.00. Kostnaden är 450 kr per person, hela grupper kan faktureras företaget. Boka på tel 0457-462020.

Senaste i raden av företag med extremt nöjda deltagare är Unitus AB i Karlskrona! "Den absolut bästa föreläsning vi varit på oavsett ämne", var den sasmlade gruppens svar på min frågan: Om de var nöjda efter 2½ timmas föreläsning om allt från evolutionen till den bedrägliga reklamen och vad man skall lägga på tallriken, avbruten endast av lite fika a la din generella metaboliska typ. Välkomna till en kostupplevelse och start på en hälsosammare vardag, du också!


Upplagd av admin kl. 14:51  5 Kommentarer
Etiketter:Föreläsningar

DEN 22 MAJ 2010


Onsdagen den 19 maj föreläste vi om kost- och livsstil för en friskare vardag för anställda på ELIAS i Blekinge AB. Det kommer sannolikt att bytas ut en hel del bordsalt mot havssalt, margarin mot smör, sönderprocesserad industrimat mot ekologisk och närodlad dito. En del kommer till och med att prova på att återinföra inälvsmat och egentillverkad buljong på matsedeln. Andra kommer nog att lägga sig en smula tidigare på kvällarna och dessutom stoppa i sig en köttbulle och lite extra fett för en lättare insomning...


Upplagd av admin kl. 20:48  7 Kommentarer
Etiketter:Föreläsningar