Blogg

För alla medvetna företag.

Hur lönsamt kan det bli med frisk, glad och motiverad personal? Vi har svaren. Välkommen till bloggen som tar ett helhetsgrepp på träning, kost och livsstil. Läs, tyck till och låt dig inspireras!

DEN 30 JANUARI 2011


Erbjudandet 550 kr per månad (då ingår både introduktionskurs 6 x 1 timma i funktionell träning och fullt årsmedlemsskap på STAC) visade sig vara mycket attraktivt för våra lokala företagare. Det börjar nämligen gå upp för allt fler hur mycket man tjänar på att ge sina medarbetare möjligheten att träna upp sig att tåla sitt eget yrke! Testa på dina medabetare också! Vi kör även gruppträningar för enskilda yrkesgrupper eller företag. Kontakta oss på info@stac.nu så gör vi lägger vi upp ett passande projekt för era ambitioner och er budget.

Upplagd av admin kl. 10:08  6 Kommentarer
Etiketter:Erbjudanden

DEN 1 OKTOBER 2010


Företagare: Skicka dina medarbetare till STAC för uppbyggnadsträning och/eller rehabiliteringsträning för deras yrke eller åkomma. Det kostar bara 1200 kr per tillfälle, max 8 personer! Kontakta oss på 0457-462020 så berättar vi mera och bokar in tider. Vi kan ta emot gruppar allt från 07.00-20.00 måndag till fredag, 10.00-14.00 lördag. Allt är fullt avdragsgillt för ert företag.


Upplagd av admin kl. 13:59  6 Kommentarer
Etiketter:Erbjudanden

DEN 14 MAJ 2010


Rivstarta hösten med en kick-off på STAC, så garanterar vi en riktig energikick för hela företaget. 

Håll utkik alla framsynta företagsledare, för snart kommer höstens Hälso-Kickoff erbjudande, via utskick och här på stac.nu! Det handlar om en totalupplevelse i hälsans, matens och träningens tecken!

Upplagd av admin kl. 9:33  8 Kommentarer
Etiketter:Erbjudanden