Boka tid

Boka enkelt din tid för naprapatbehandling och träning via vårt bokningssystem. När det gäller förfrågan om STAC Custom Made, STAC Kost- och Livsstilskonsultation m fl tjänster ringer du på 0457-462020 eller mailar på info@stac.nu.

OBS!  Avbokning skall ske senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras fullt pris.

Boka tid på STAC Ronneby

Prislista

Delbetalning

Ni är många som efterfrågat en möjlighet att delbetala era utbildningssatsningar hos oss på STAC och nu finns den möjligheten genom vårt samarbete med HumanFinans.

Human Konto

Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta! I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t ex låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i 12 eller 24 månader.

Öppettider

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning

 

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning finns sedan hösten 2016 på Emaljervägen 7 i Ronneby. STAC I & N är öppet för dig som bokat tid för naprapatbehandling eller personlig träning.
Kontakta oss på 0457-462020 eller info@stac.nu så svarar vi så fort vi kan:).

STAC Academy är vår utbildningsdel där vi erbjuder några av marknadens bästa utbildningar för tränare och terapeuter. Här kan du läsa mer om våra utbildningar, http://www.stac.nu/stac-division/stac-academy/
A
nmälan el frågor om utbildningar skickar du in på info@stac.nu.

Hjärtligt välkommen till STAC Academy!!

STAC Grundtränare (Plats: Skövde/Uppdragsutbildning)

CF Skövde med Lars Thool i spetsen står som värd för denna STAC Grundtränare där flera deltagare arbetar just inom CrossFitbranschen i södra Sverige.
Den här gången är det Jonas Jonason, STAC Elittränare 2011/12 samt utbildare på STAC Academy sedan våren -16, som är ansvarig utbildare.
Det är första gången som STAC Academy gör en uppdragsutbildning men det kommer inte att bli den sista förstår vi på intresset och förfrågningarna som kommer in:)

Vi ser fram emot denna möjlighet att träffas och utvecklas tillsammans med deltagarna under tre dagar. För att göra det extra speciellt kommer vi även att introducera STAC PAD under utbildningen.

För dig/er som är intresserade av att göra ett liknande upplägg är det bara att kontakta oss på info@stac.nu för vidare diskussioner.

 

Arkiv för kalendarium

2018

2017

2016

2015

2014