Boka tid

Boka enkelt din tid för naprapatbehandling och träning via vårt bokningssystem. När det gäller förfrågan om STAC Custom Made, STAC Kost- och Livsstilskonsultation m fl tjänster ringer du på 0457-462020 eller mailar på info@stac.nu.

OBS!  Avbokning skall ske senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras fullt pris.

Boka tid på STAC Ronneby

Prislista

Delbetalning

Ni är många som efterfrågat en möjlighet att delbetala era utbildningssatsningar hos oss på STAC och nu finns den möjligheten genom vårt samarbete med HumanFinans.

Human Konto

Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta! I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t ex låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i 12 eller 24 månader.

Öppettider

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning

 

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning finns sedan hösten 2016 på Emaljervägen 7 i Ronneby. STAC I & N är öppet för dig som bokat tid för naprapatbehandling eller personlig träning.
Kontakta oss på 0457-462020 eller info@stac.nu så svarar vi så fort vi kan:).

STAC Academy är vår utbildningsdel där vi erbjuder några av marknadens bästa utbildningar för tränare och terapeuter. Här kan du läsa mer om våra utbildningar, http://www.stac.nu/stac-division/stac-academy/
A
nmälan el frågor om utbildningar skickar du in på info@stac.nu.

Hjärtligt välkommen till STAC Academy!!

STAC Elittränare 2017-2018 Steg 6

STAC ELITTRÄNARE – EN AV NORDENS MEST ATTRAKTIVA VIDAREUTBILDNINGAR TILL ELITTRÄNARE!

På STAC Elittränare blir du en riktig elittränare. Du lär du dig professionell screening, analys, testverksamhet, programdesign och periodisering av träning. Du lär från dem som kan den moderna teorin, leder och vidareutvecklar det nya träningsparadigmet samt producerar rekord och medaljer i kombination med hälsoutveckling, i praktiken.

På STAC Elittränare integrerar vi ständigt den vetenskapliga frontlinjen bakom våra metoder, men du tränas framför allt i att behärska erfarenhetskunskap och lära det praktiska hantverket som definierar en framgångsrik fystränare och coach för sina klienter, vi kallar det STAC Processen bakom STAC Metoden.

Med det digitala verktyget STAC PAD som stödi alla delar av utbildningen från professionell screening, analys och programdesign till periodisering av träning, klienthantering och möjlighet till en diger övningsdatabas och professionella bilder, lär du dig att jobba strukturerat och extremt tidseffektivt.

”För dig som vill tänka utanför boxen och skapa förändring på allvar!” Johanna Sjögren STAC Elittränare 2011-2012, Svensk Mästare 2013 som Fystränare för FC Rosengård.

STAC ELITTRÄNARE – FLERSTEGSINLÄRNING FÖR MAXIMAL KUNSKAPSÖVERFÖRING
På STAC Elittränare lär vi ut enligt ett unikt flerstegssystem som ger utrymme för implementering och kunskapsförankring mellan de 6 olika 3-dagarsutbildningsstegen.

Tillfälle 1 handlar om screening (relevant basdatainsamling), tester (relevanta kapacitetsmått), åtgärdsanalys och basal programdesign m.m.
Tillfälle 2 handlar om teori och praktik bakom professionell programdesign.
Vid tillfälle 3 går vi igenom teori och praktik kring professionell periodisering av träning.
Tillfälle 4 handlar om den ytterst viktiga processen då man konverterar styrka till effekt.
Vid tillfälle 5 vidareutvecklar vi förmågan att driva en framgångsrik business som elittränare.
Tillfälle 6 hanterar den komplexa teoretiska och praktiska kunskapen om hur man integrerar allt och bygger rätt uthållighetsprofil för rätt idrott. Ett genomgående tema i alla steg är, ”överföringen av det avgörande praktiska handlaget”. En stor del av coachningsframgångarna på STAC och av verksamma STAC Elittränare, är något man inte kan läsa sig till, det lär man genom personlig överföring och aktivt deltagande på STAC Elittränare.

Observera! Ett genomgående tema i alla steg är, ”överföringen av det avgörande praktiska handlaget”. En stor del av coachningsframgångarna på STAC och av verksamma STAC Elittränare, är nämligen något man inte kan läsa sig till, det lär man genom personlig överföring och aktivt deltagande på STAC Elittränare.

Tider för samtliga tillfällen på STAC;

Dag 1 Samling 09.00-09.30, 09.30-17.00
Dag 2 08.30-17.00
Dag 3 08.30-15.30

Du kan även läsa mer om STAC Elittränare i vår STAC Elittränare 2017_1 eller låt dig inspireras på Dettners Blogg http://jdettner.blogspot.se. Anmälan sker på info@stac.nu enligt information i pdf.

Arkiv för kalendarium

2019

2018

2017

2016

2015

2014