Boka tid

Boka enkelt din tid för naprapatbehandling och träning via vårt bokningssystem. När det gäller förfrågan om STAC Custom Made, STAC Kost- och Livsstilskonsultation m fl tjänster ringer du på 0457-462020 eller mailar på info@stac.nu.

OBS!  Avbokning skall ske senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras fullt pris.

Boka tid på STAC Ronneby

Prislista

Delbetalning

Ni är många som efterfrågat en möjlighet att delbetala era utbildningssatsningar hos oss på STAC och nu finns den möjligheten genom vårt samarbete med HumanFinans.

Human Konto

Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta! I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t ex låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i 12 eller 24 månader.

Öppettider

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning

 

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning finns sedan hösten 2016 på Emaljervägen 7 i Ronneby. STAC I & N är öppet för dig som bokat tid för naprapatbehandling eller personlig träning.
Kontakta oss på 0457-462020 eller info@stac.nu så svarar vi så fort vi kan:).

STAC Academy är vår utbildningsdel där vi erbjuder några av marknadens bästa utbildningar för tränare och terapeuter. Här kan du läsa mer om våra utbildningar, http://www.stac.nu/stac-division/stac-academy/
A
nmälan el frågor om utbildningar skickar du in på info@stac.nu.

Hjärtligt välkommen till STAC Academy!!

Nya STAC öppnar 5/10 på Emaljervägen 7!

Här i det fina SIFO-huset på Emaljervägen 7 kommer nya STAC att husera fr o m den 1/10. Fr o m onsdagen den 5/10 kommer vi att ta emot kunder igen i våra nya lokaler. Vi kanske inte riktigt hunnit komma på plats med allt men vi hoppas att ni har överseende med det. Det är betydligt mer tidskrävande att flytta än man tror, varje gång:)

Vill du komma i kontakt med oss går det bra att maila på info@stac.nu el ringa på 0457-46 20 20, bokning av tid för träning eller behandling kan du också göra direkt på första sidan på hemsidan.
Nyheter och information läggs upp kontinuerligt på STAC FB (STAC Scandinavian Top Athletic Center), Instagram stac_sweden och stac_academy.

Vi önskar er varmt välkomna!

Arkiv för kalendarium

2018

2017

2016

2015

2014