Boka tid

Boka enkelt din tid för naprapatbehandling och träning via vårt bokningssystem. När det gäller förfrågan om STAC Custom Made, STAC Kost- och Livsstilskonsultation m fl tjänster ringer du på 0457-462020 eller mailar på info@stac.nu.

OBS!  Avbokning skall ske senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras fullt pris.

Boka tid på STAC Ronneby

Prislista

Delbetalning

Ni är många som efterfrågat en möjlighet att delbetala era utbildningssatsningar hos oss på STAC och nu finns den möjligheten genom vårt samarbete med HumanFinans.

Human Konto

Ett kostnadsfritt kreditlöfte med möjlighet till delbetalning utan ränta! I samarbete med Human Finans erbjuder vi olika alternativ till delbetalning av våra utbildningar. Du kan t ex låna räntefritt till din utbildning och dela upp din betalning i 12 eller 24 månader.

Öppettider

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning

 

STAC Idrottsmedicin & Naprapatmottagning finns sedan hösten 2016 på Emaljervägen 7 i Ronneby. STAC I & N är öppet för dig som bokat tid för naprapatbehandling eller personlig träning.
Kontakta oss på 0457-462020 eller info@stac.nu så svarar vi så fort vi kan:).

STAC Academy är vår utbildningsdel där vi erbjuder några av marknadens bästa utbildningar för tränare och terapeuter. Här kan du läsa mer om våra utbildningar, http://www.stac.nu/stac-division/stac-academy/
A
nmälan el frågor om utbildningar skickar du in på info@stac.nu.

Hjärtligt välkommen till STAC Academy!!

Höstkampanj – Föreläsning träning, kost och livsstil

BLI DITT BÄSTA JAG I HÖST!

Höstkampanj – Prova och träna på STAC en månad för 250 kr

Provträna alla pass, träna fritt i anläggningen på bemannade tider och gå på en föreläsning om träning, kost och livsstil för endast 250 kr, 18/8-12/9 gäller erbjudandet.

Ge kropp och knopp chansen att må så bra som möjligt! Vi på STAC hjälper dig att hitta och lära känna ditt bästa jag!
Föreläsningen för Prova på-erbjudandet kommer att hållas på STAC tisdagen den 2/9 kl 19:00-20:00.

Vill du boka tid till naprapat, personlig träning, massage eller screening, ring och boka på 0457-462020 eller maila på info@stac.nu.

Vi ses på STAC!
Hjärtligt välkommen!

Arkiv för kalendarium

2018

2017

2016

2015

2014